17 / 05 / 2024

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...



 Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Kamu bankaları faizsiz kredi imkanı

Emekli maaşlarını Halkbank, Ziraat Bankası veya Vakıfbank gibi kamu bankalarına taşıyan emekliler, özel kampanyalar çerçevesinde faizsiz nakit desteği, düşük faizli konut kredisi ve taşıt kredisi, düşük faizli yüksek limitli ihtiyaç kredilerinden yararlanabilirler.

Kamu bankaları, emekliye özel kredi seçenekleri sunarak emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Faizsiz kredilerden faydalanmak için en iyi başvuru yöntemi olarak şubelere giderek kendilerine özel konut, taşıt, faizsiz nakit çekimi ve ihtiyaç kredileri hakkında detaylı bilgi alabilir ve başvuru yapabilirler.

Garanti Bankası'ndan emeklilere ballı müjde! 8.500 TL'ye varan promosyon verilecek!

Ziraat Bankası promosyonda ipin ucunu kaçırdı! Başvuranlara 18 bin TL ödeme!

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön