19 / 05 / 2024

tsk tesisleri anaokulları milli eğitime devrediliyor mu

tsk tesisleri anaokulları milli eğitime devrediliyor mu

İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açıldı!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri, hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda TSK mensubu katıldı

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı!

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı. Olay saat 11.45'de Meltem Mahalles i'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri 'nde meydana geldi. Tesisin mutfak bölümündeki yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Urla Kamp Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

Yapımı büyük bir hızla devam eden Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah projemiz kısa süre içerisinde tamamlanacak, şehrimizin ve Sakaryaspor’umuzun hizmetinde olacak.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temeli pazar günü atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Cem Tolga Gürkanlı: Karadeniz'e teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı!

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Kağıthane Karayolları Hasdal Tesisleri girişi imar planı askıda!

Kağıthane Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hasdal Tesisleri girişi bağlantı yolları projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte o planlar...

Riva Hasan Doğan Eğitim Tesisleri 35 bin metrekareye inşa edildi!

TFF’nin istanbul Anadolu Yakası Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. 450 günde tamamlanan tesisler, 235 bin metrekareye inşa edildi.

tsk tesisleri anaokulları milli eğitime devrediliyor mu Haberi

tsk tesisleri anaokulları milli eğitime devrediliyor mu

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını anlattı. Buna göre askeri tesisler içindeki okul öncesi eğitim kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek. İlk kez sivillerin çocukları da askeri tesisler içindeki okullarda öğrenim görecek.


5 bin 229 okul, 102 bin 252 öğretmen ve 2 milyon 856 bin öğrenci sayısıyla İstanbul'un, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını anlatan İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, askeri birliklerdeki okul öncesi eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) devrolacağını söyledi. İlk devirler gelecek hafta İstanbul Tersane Komutanlığı, Tuzla Piyade Okulu, Hasdal 23. Motorlu Piyade Komutanlığı, Maltepe İkmal Maliye Okulu içindeki okul öncesi eğitim kurumları için 49 yıllığına yapılacak.


Habertürk'ten Salih Uçar'ın haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı adına komutanlıklarla prokotol imzalanacak. Asker-sivil eğitim işbirliği protokolünün bir ilk olduğunu...