03 / 05 / 2024

tskb gayrimenkul ve iş gayrimenkul

tskb gayrimenkul ve iş gayrimenkul

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını açıkladı.

TSKB Gayrimenkul 120 bin 453 TL'lik pay satacak!

TSKB Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların toplam nominal değeri 120.453,780 TL oldu. Bu paylar 20 Eylül ve 21 Eylül tarihlerinde Birincil Piyasada oluşacak fiyat üzerinden satışa sunulacak.

TSKB Gayrimenkul Değerleme 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul sektörünün referans noktası olmak hedefiyle faaliyet gösteren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

TSKB Gayrimenkul ile İş Gayrimenkul birleşiyor!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını açıkladı.

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsheıkh Albasha Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Walıd E Khalbuss ve Suhaıb Alsheıkh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Sakarya Mahallesi, Mimar Sinan Alt Sokak'ta kuruldu.

TMR Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TMR Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak İş Kuleleri'nde kuruldu.

Imperıum Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Imperıum Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Tahsin Arda Akçalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Üsküdar, Çengelköy Küçüksu Mahallesi, Yalnız Selviyolu Caddesi'nde kuruldu.

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sahabe Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Bılal Khulukı, Abdullah Haj Akoub, Mhd Rafaat Al Hallalı, Abdullah Baerakdar, Mohammad Almasalkhı ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'de kuruldu.

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Power Gayrimenkul ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Nazire Kılıç Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bahriye Çelik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Yurtsever Gayrimenkul ve Gıda Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Gayrimenkul ve Gıda Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Yurtsever tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, 2299. Sokak'ta kuruldu.

Yesrib Gayrimenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yesrib Gayrimenkul ve Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sinan Tüzün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Yanyol D-100 Sokak'ta kuruldu.

İştirak Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

İştirak Gayrimenkul ve Proje Geliştirme Limited Şirketi, Veysel Demir tarafından 1 milyon TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

Olara Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olara Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Lara Orabı tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık 'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

tskb gayrimenkul ve iş gayrimenkul Haberi

tskb gayrimenkul ve iş gayrimenkul


TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, stratejik planları ve gayrimenkul sektöründeki hedefleri doğrultusunda, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme görüşmelerine başladığını ı Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı.


Türkiye'nin en değerli gayrimenkul şirketi olan TSKB Gayrimenkul konut üretiminde yeni projeleri ile tanınan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşme kararı aldı. 


Kap Açıklaması:

Yönetim Kurulumuzun 18 Kasım 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Şirketimizin, mevcut kira gelirlerinin artırılması ve portföyün çeşitlendirilmesi kapsamındaki yatırım stratejisi doğrultusunda ve birleşme sonucu yaratılacak sinerji dikkate alınarak, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu...