29 / 04 / 2024

TSKB GYO 2016 bağımsız yönerim kurulu

TSKB GYO 2016 bağımsız yönerim kurulu

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde, İbrahim Ümit Seğmen ve Ersan Yıldırım'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

TSKB GYO'nun 223.5 milyon TL'lik payı satışa sunuldu!

TSKB GYO'nun yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan 223 milyon 530 bin TL'lik payları iki iş günü süreyle Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulacak.

TSKB GYO'nun sermayesi 500 milyon TL'ye çıkarılacak!

TSKB GYO'nun 300 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 200 milyon TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılması işlemine ilişkin 15 günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci tamamlandı. 

TSKB GYO'nun sermayesi 500 milyon TL'ye çıktı!

TSKB GYO'nun 300 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi, 200 milyon TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılması onaylandı.

TSKB GYO'nun sermayesi 500 milyon TL'ye çıktı!

TSKB GYO'nun 300 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 200 milyon TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarıldı. 

TSKB GYO 6 aylık faaliyet raporu!

TSKB GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

TSKB GYO'dan Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 40 indirim!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Temmuz 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 40 oranında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

TSKB GYO sermayesini 500 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

TSKB GYO, 300 milyon Türk Lirası olan çıkarılmış sermayesinin 200 milyon Türk Lirası arttırılarak 500 milyon Türk Lirası'na çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na başvuru yaptı.

TSKB GYO sermayesini 500 milyon TL'ye çıkardı!

TSKB GYO'nun 500 milyon Türk Lirası kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 300 milyon Türk Lirası olan çıkarılmış sermayenin, tamamı nakden karşılanmak suretiyle 200 milyon Türk Lirası arttırılarak 500 milyon Türk Lirası'na çıkarılmasına karar verildi.

TSKB GYO AVM'lerinde yüzde 50 kira indirimi yaptı!

TSKB GYO, Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek koşullarda mağazaların yeniden açılması ve kiracıların normalleşme sürecine destek olunmasını teminen Haziran 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 50 oranında indirim uygulanmasına karar verdi. 

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında,  şirketin nezdinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durum bulunmuyor.

TSKB GYO, Pendorya AVM'deki mağazalardan kira almayacak!

TSKB GYO, Pendorya AVM'de bulunan ve koronavirüs nedeniyle faaliyetlerini durduran mağazalardan martta kapalı oldukları süre ve nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı.

TSKB GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini ilan etti!

TSKB GYO, 1 Nisan 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş olan bağımsız denetim şirketini Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan etti.

TSKB GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

TSKB GYO tarafından 2020 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali  Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nce tescillendi.

TSKB GYO 2016 bağımsız yönerim kurulu Haberi

TSKB GYO 2016 bağımsız yönerim kurulu

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde, İbrahim Ümit Seğmen ve Ersan Yıldırım'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 


Açıklama:

17.03.2016 tarihli Şirketimiz Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde, Sayın İbrahim Ümit Seğmen ve Sayın Ersan Yıldırım'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları olarak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar...