28 / 04 / 2024

TSKB GYO görev değişikliği

TSKB GYO görev değişikliği

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO görev değişikliği bildirisini yayınladı.

Erdal Ata kimdir? Nerelerde vali olarak görev yaptı? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Erdal Ata hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda kaymakam olarak görev aldı? Hangi illerin valisi oldu? İçişleri Bakanlığında hangi pozisyonda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdal Ata ile ilgili tüm merak edilenler...

Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Ahmet Serpil hangi projelerde görev aldı? Ne zaman proje müdürü ve genel müdür oldu? Avrasya GYO’da ne iş yapıyor? İşte Ahmet Serpil ile ilgili merak edilenler...

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

TSKB GYO 2021'de 30.1 milyon TL hasılat elde etti!

TSKB GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 dönemini kapsayan hesap döneminde 30.1 milyon TL hasılat elde etti. 

TSKB GYO'nun esas sözleşme tadil metni yayınlandı!

TSKB GYO Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7'nci maddesinin yeni şekline ilişkin uygun görüş alınması amacıyla 24 Eylül 2021 tarihinde Kurul'a başvuru yapıldı.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Özak GYO'da görev değişikliği!

Özak GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Hilal Yıldız Çelik'in yerine, Turgay Arbak'ın  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetiminin Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından yerine getirilmesi hususu tescil edildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

TSKB GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

TSKB GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

TSKB GYO'nun 2020 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu esaslarına göre herhangi bir kar elde etmemesi nedeniyle kar dağıtmamasına karar verildi.

Vakıf GYO komitelerin görev alanlarını belirledi!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelerin görev alanları ve çalışma esasları belirlendi.

TSKB GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

TSKB GYO'nun 2020 yılı faaliyetlerinden Vergi Usul Kanunu esaslarına göre dağıtılabilir herhangi bir kar oluşmaması nedeniyle kar dağıtımı yapılmaması hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

TSKB GYO görev değişikliği Haberi

TSKB GYO görev değişikliği

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO görev değişikliği bildirisini yayınladı. 


Kap Açıklaması:

Yönetim Kurulumuzun 22 Mart 2017 tarihinde yapılan toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sayın Ufuk Bala Yücel'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Sayın Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine oy birliği ile karar...