02 / 05 / 2024

TSKGV

TSKGV

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Aselsan'ın Mikes'i devralmasını TSKGV onayladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan'ın Mikes'i devralma şeklinde ve kolaylaştırılmış usulde birleşmesini TSKGV onayladı.

Aselsan, MİKES'le birleşti!

Aselsan Elektronik, sinerji ve verimlilik sağlamak amacıyla bağlı ortaklığı MİKES ile kolaylaştırılmış usulde birleşme ve gerekli işlemler için aldığı kararı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na (TSKGV) göndermeyi kararlaştırdı.

TSKGV, İstanbulda arsa Yalovada bahçeli ev satıyor!

Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı, İstanbul Silivri ve Güngörende yer alan iki arsa ile Yalovadaki bahçeli evini satmak üzere ihale düzenledi  

Dirinler Döküm Levent Marina'da restoran açacak!

Dirinler Döküm, Turizm ve Liman İşletmeleri A.şž, bu yılın Haziran ayında TSKGV"nin Ankara Genel Merkezi"nde yapılan ve 4 firmanın katıldığı ihalede, ayda 61 bin 750 TL bedelle işletme hakkını 7 yıl süreyle kiralamıştı  

TSKGV, Taksim´de 2 milyon 750 bin TL'ye bina satacak!

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, Taksim´de 2 milyon 750 bin TL'ye bina satacak

TSKGV İzmir Levent Marina Tesisi'ni kiraya verecek

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) İzmir Levent Marina Tesisi'ni kiraya verecek

TSKGV Haberi

TSKGV

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında arsa tahsisine ilişkin sözleşme törenle imzalandı.


Balıkesir Sanayi Odasında (BSO) düzenlenen törene Vali Ersin Yazıcı, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan, BSO Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, TSKGV Genel Müdür Vekili Sadık Piyade, İŞBİR Elektrik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Cumali Çetinkaya ve oda üyeleri katıldı.


BSO Başkanı İsmail Uğur, yaptığı konuşmada, "Bugün gurur günümüz, İŞBİR’e Balıkesir OSB'de yer tahsis ettiğimiz için gururluyuz. Bölgemize yakın zamanda savunma sanayi ile ilgili bir kümelenme yapma niyetimiz var." dedi.


"Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünü artırmayı amaçlıyoruz"

TSKGV Genel Müdür Vekili Piyade de bugün itibarıyla 40 yaşına basan İŞBİR’in, tamamıyla milletin...