30 / 04 / 2024

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Aralık 2017'de Alaattin Coşkun tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karel Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tomris Karel Çelen tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

15. BETONART Mimarlık Yaz Okulu açılıyor!

TÇMB'nin (Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği) 2002 yılından bu yana “BETONART” markası altında hayata geçirdiği mimarlık öğrencilerine yönelik uygulama ağırlıklı atölye çalışması, bu yıl 5 Ağustos-13 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek.

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSG Plus İnşaat Mimarlık Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Veysel Serkan Garan tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Roj Grup Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roj Grup Yapı İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Sönmez tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1374 Sokak'ta kuruldu.

TSMD Sağlık Yapıları Paneli 26 Mayıs'ta!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin dördüncüsü “Sağlık Yapıları” teması ile 26 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor. Seranit Grup sponsorluğunda gerçekleşen panel 17:00'de başlayacak.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri Haberi

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD), bu sene 13.sü verilen TSMD Mimarlık Ödülleri için ödül adaylarınızı bekliyor. 2017 – 2018 Dönemi Ödül Kurulu Jüri Üyeleri, Suha Özkan (başkan), Nesrin Yatman, Enis Öncüoğlu, Neşe İtez, Önder Kaya, Hüseyin Egeli, Cem Sorguç ve Gökhan Aksoy (yedek)’dan oluşuyor.

Jüri çalışmalarının katılımcı, objektif ve şeffaf olabilmesi için aday gösterme sürecinin katılıma ve önerilere açık bir süreç olarak gelişmesi önemseniyor. Bu kapsamda aday gösterme sürecinin web, sosyal medya vb. yollar ile tüm mimarlık camiasına duyurulması planlandı. Herkesin aday gösterme sürecine aktif olarak katılımı amaçlanıyor. 

Bu çerçevede, aşağıda verilen kategorilerdeki adayların en geç 6 Temmuz 2018 tarihine kadar jüriye ulaştırılmak üzere TSMD merkezine iletilmesi gerekiyor. 

Ödüller Hakkında

TSMD Büyük Ödülü: Mimarlık mesleğinin uygulanmasında, eserleri ile çağdaş mimarlık sanatına katkıda bulunan ve...