28 / 04 / 2024

TŞOF tesisleri

TŞOF tesisleri

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, sahibi olduğu 4 ayrı dinlenme tesisini kiraya verecek. Kapalı zarf usulü ile alınacak tekliflere ilişkin ihalede son başvuru tarihi 15 Ağustos.

Sayıştay, İZBETON raporunda 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz devredildiğini açıkladı!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beton ve Asfalt Enerji Üretim ve Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Tic. ve San. A.Ş.’ye dair (İZBETON) raporunu yayımladı. Raporda, 4 kentsel dönüşüm projesinin ihalesiz şekilde protokolle devredildiği belirtildi. İşte detaylar...

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı! Bank of Amerika'dan Türkiye raporu: Dolar beş ay sonra tam bu kadar olacak!

Bank of America tarafından yayınlanan bir rapora göre, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli tahminlerde bulunuldu. Rapora göre, 2023 yılı sonunda enflasyonun yüzde 58'e yükselmesi ve Mayıs 2024'te yüzde 65'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca, dolar/TL kurunun yıl sonunda 31 TL olması öngörülüyor.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ulaştırmada deprem yönetmeliği hazır!

Türkiye’nin Ulusal Deprem Strateji ve Eylem Planı'na göre hazırlanan “Ulaşım ve Dağıtım Tesisleri İçin Deprem Yönetmeliği”nde hazırlıklar tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yönetmeliğin bu yıl içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Murat Kurum yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Sign Of The Cıty Awards Ödül Töreni'ne katılacak...

Bank of China Türkiye’deki altyapı projelerine talip!

Bank of China’nın (BOC) Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını söyledi..

TŞOF tesisleri Haberi

TŞOF tesisleri

Mülkiyeti TŞOF’a ait olan Konya Kulu, Sivrihisar, Kırşehir ve Kırıkkale’ de bulunan tesislerin bazısında otel ve akaryakıt istasyonu da bulunuyor. Söz konusu tesislerin işletmesini uzun bir süreden beri TŞOF yapıyor. Ancak yapılacak ihale ile söz konusu tesisler başka kişi veya şirketlere kiralanacak.


HELİKOPTER PİSTİ DE BULUNUYOR

Ankara-Konya yolunda 30 bin metrekarelik geniş bir alana kurulan Kulu Dinlenme Tesiste 150 kişilik lokanta, 5 alışveriş mağazası ve helikopter pisti ile 44 odalı bir otel yer alıyor. 



OTELİ DE VAR

Ankara-Eskişehir yolu üzerinde 100 dönümlük alana kurulan Sivrihisar Akaryakıt ve Dinlenme Tesisinde ise 250 kişilik lokanta, 150 kişilik kafeterya, konferans salonu ve 56 odalık bir otel bulunuyor. 



TESİSTE AKARYAKIT İSTASYONU DA VAR

Samsun Devlet Karayolunda bulunan ve 30 bin metrekarelik bir alana kurulan Kırıkkale Akaryakıt ve...