09 / 05 / 2024

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Toghrul Sadıgov ve Ilgar Sadıgov ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Tt Investment Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Investment Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Jonas Tesfaı tarafından kuruldu.

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tt Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Mobilya İmalatı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tüncay Topal tarafından kuruldu.

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Günday tarafından kuruldu. 

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tüttüt Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Anonim Şirketi Erkan Bektaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

NK İnşaat Vitrin Konutları'nı Barutçuoğlu AVM'de tanıttı!

Üster İnşaat ve Bilsezer İnşaat'ın 'NK İnşaat' adı altında bir araya geldiği yeni projesi 'Vitrin' konutlarının tanıtımı için Barutçuoğlu AVM'de stant açıldı.

Türkerler İnşaat, İzmir Mahall Bomonti projesini tanıttı!

Türkerler İnşaat İzmir'deki yeni projesi Mahall Bomonti'yi tanıttı Türkerler İnşaat, İzmir'i uluslararası standartlarda bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezine kavuşturmak amacıyla tasarladığı Mahall Bomonti İzmir Projesi'ni görücüye çıkardı.

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TT Design İç Mimarlık Dekorasyon ve İnşaat Limited Şirketi, Doğan Can Aycan tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Esenyurt, Mimsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Toghrul Sadıgov ve Ilgar Sadıgov ortaklığında kuruldu.


TT Miraj İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu:İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...