17 / 05 / 2024

TTA Gayrimenkul didim özelleştirme

TTA Gayrimenkul didim özelleştirme

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

ÖİB İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 6 şehirdeki 12 gayrimenkulü satıyor! 48 ayda ödeme fırsatı! 

ÖİB, İstanbul Şile'de 3, İzmir Bornova ve Çiğli'de birer, Muş'un merkez ilçesinde 3, Erzurum Palandöken'de 1, Şanlıurfa Karaköprü'de 2 ve Aydın Didim'de bir olacak şekilde toplam 12 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Didim'de uzayan tapu işlemlerine emlakçıdan tepki!

Didim'de artış gösteren gayrimenkul satışları sebebiyle yoğunlaşan tapu dairesindeki iş yükü az sayıdaki memurla giderilmeye çalışılınca, uzayan işlemler emlakçılar ile mülk almak ve satmak isteyenlerin tepki göstermesine neden oldu.

Didim'de 9.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum ve Çamlık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplamda 9 milyon 585 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

ÖİB'den Muğla Datça'da imar planı değişikliğine onay!

TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı Muğla'nın Datça ilçesi İskele Mahallesi'ndeki parsele ilişkin hazırlanan Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planı değişiklikleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), onaylandı.

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

ÖİB Didim'deki 35 gayrimenkulün ihalesini erteledi!

ÖİB, 4 Ağustos 2018 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkıtığı Aydın ili, Didim İlçesi, Didim Mahallesinde bulunan 35 adet taşınmazın ihale tarihini erteledi..

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

TTA Gayrimenkul didim özelleştirme Haberi

TTA Gayrimenkul didim özelleştirme

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar bir bütün halinde açık artırma usulü ve vadeli fiyat esasına göre yapılan özelleştirme ihalesi sonucunda özelleştirildi.

Gayrimenkul, 6 milyon 50 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Veysel TANİN’e İhale Şartnamesi çerçevesinde satıldı.

Karar Sayısı: 296

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunun, Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul A.Ş- adına kayıtlı Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 m2, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 m2 yüzölçümlü taşınmazlar bir bütün halinde açık artırma usulü ve vadeli fiyat esasına göre yapılan özelleştirme ihalesi sonucunda verdiği;

“Satışa konu taşınmazın, 6.050.000 (Altımilyonellibin) Türk...