02 / 05 / 2024

TTA Gayrimenkul satış

TTA Gayrimenkul satış

TTA Gayrimenkul; Antalya, Aydın, İstanbul, Kastamonu, Kırıkkale, Kocaeli, Mersin, Muğla, Trabzon'daki 10 gayrimenkulü 21 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Gayrimenkullerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor.

TTA Gayrimenkul'ün Didim'deki gayrimenkulleri 6 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul'ün Aydın ili, Didim ilçesi, Didim Mahallesi, 190 ada, 57 parseldeki 469,99 metrekare, 190 ada, 58 parseldeki 339,84 metrekare yüzölçümlü taşınmazları özelleştirildi..

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

TTA Gayrimenkul'ün Kartal'daki gayrimenkulü TBMM gündeminde!

TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin İstanbul Şehir Üniversitesi'ne satışını gerçekleştirdiği Kartal'daki taşınmaz mecliste konu oldu..

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TTA Gayrimenkul 4 ildeki 5 taşınmazını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışına onay çıktı.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

TTA Gayrimenkul 10 ildeki 19 gayrimenkulü özelleştiriyor!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Burdur , İzmir , Mersin, Niğde, Sivas, Van, Ankara, Kütahya, Nevşehir ve Tekirdağ'da bulunan 19 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 7-20Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.

TTA Gayrimenkul 6 ilde 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Manisa ve Mersin'de bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştirecek. İhalesi için son teklif verme tarihi 1 Haziran olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul'den 9 ilde satılık 11 gayrimenkul!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Erzincan, Ankara, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta ve Kütahya'da bulunan 11 gayrimenkulü özelleştiriyor.

TTA Gayrimenkul'den 6 ilde satılık 12 gayrimenkul!

tta Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Ankara, Gaziantep, Afyonkarahisar, Manisa, Niğde ve Van'da bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihaleleri 2 ve 16 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

TTA Gayrimenkul'den 4 ilde satılık 7 gayrimenkul!

tta Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Afyon, Aydın, Bingöl ve Gaziantep'te bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 27 Ocak'ta gerçekleşecek.

TTA Gayrimenkul 3 ilde 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Erzincan ve Nevşehir'de bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul Gaziantep'te 4 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de bulunan 4 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 16 ve 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul satış Haberi

TTA Gayrimenkul satış

TTA Gayrimenkul; 9 ilde 10 gayrimenkulü ihaleye çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller Antalya, Aydın, İstanbul, Kastamonu, Kırıkkale, Kocaeli, Mersin, Muğla, Trabzon'da yer alıyor.  İhaleleri, 21 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. 


İhale ilanı: 



DUYURU 

DUYURU BAHÇEKAPI MAH.A.O.Ç.SERPMELERİ NO:4 - Evrak No: 108/15276


tta GAYRİMENKUL ANONİM ŞİHKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN


DUYURU


tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlar ve makine/teçhizatlar "Satış" yöntemi ile özelleştirilecektir.


SIRA NO    İHALE KONUSU    GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI (TL)    İHALE ŞARTNAMESİ BEDELİ (TL)    SON TEKLİF VERME TARİHİ


1    Antalya ili, Korkuteli ilçesi. Kiremitli Mahallesi, 392 ada, 3 no.lu parsel dahilinde yer alan 91/4629 arsa paylı 3. kat 73 bağımsız bölüm no.lu mesken    4.500    200    21/10/2014


2    Aydın ili, Nazilli ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1028...