12 / 05 / 2024

TTA Gayrimenkulleri özelleştirme

TTA Gayrimenkulleri özelleştirme

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul , İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. İhale için son teklifler 18 Temmuz'a kadar verilecek...

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

ÖİB Samsun Bafra'daki gayrimenkulleri özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Mahallesi'ndeki 101 bin 452 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulleri özelleştiriyor..

ÖİB'den Kütahya'da 12 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da gayrimenkulleri özelleştiriyor. Toplam 12 özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

ÖİB'den 3 ilde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Ankara ve Çorum'da bulunan gayrimenkulleri özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi'ne gayrimenkul satma yetkisi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen maddeyle Özelleştirme İdaresi'ne kamu kurum ve kuruluşlarının elindeki hisse ve gayrimenkulleri dahil her türlü varlıklarını satma konusunda yetki verildi.

Türkşeker'in Aksaray ve Iğdır'daki gayrimenkulleri özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkşeker'in Aksaray ve Iğdır'daki gayrimenkulleri özelleştirini özelleştiriyor. tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı!

Altınkum bölgesinde ilçenin can damarı olan 'Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı. Öngörülen ve beklenen çalışmaları esnafla el ele omuz omuza devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

TTA Gayrimenkulleri özelleştirme Haberi

TTA Gayrimenkulleri özelleştirme

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta,  İstanbul  , İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, taşınmazlar için geçici teminat bedeli 3 bin TL ile 400 bin TL arasında değişecek. ihale şartname bedeli ise 100 TL ile 1000 TL arasında olacak. İhale için son teklifler 18 Temmuz'a kadar verilecek. İhaleler, pazarlık usulü ile...