07 / 05 / 2024

ttyd tourism investments forum tif 2020 etkinliği

ttyd tourism investments forum tif 2020 etkinliği

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) aracılığıyla, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle düzenlenen 'Tourism Investments Forum-TIF 2020' etkinliği dünyanın önemli markaları tarafından ilgi gördü.

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Liwa Investments İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ganem K.F.M.A tarafından kuruldu.

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Marhaba Investments Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marhaba Investments Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rızwan Bın Imtıaz tarafından kuruldu.

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamaredine Investments Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kamaredine tarafından kuruldu.

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sspp Investments Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Joao Carlos De Castro Rosas tarafından kuruldu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stronghold Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenpoint Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wellround Investments İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anar Şahlı tarafından kuruldu.

ttyd tourism investments forum tif 2020 etkinliği Haberi

ttyd tourism investments forum tif 2020 etkinliği

Dün başlayan ve bugün hala devam eden ‘Tourism Investment Fo-rum-TIF 2020’, dünyanın önde gelen turizm yatırımcı misafirlerini ağırladı. Forumda, turizm sektörünün Türkiye’nin yükselen yıldızı olduğunu vurgulayan Rifat Hisarcıklıoğlu, dolayısıyla Türkiye turizminin gelişmesi için büyük bir çaba içinde olduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu,: “Sektörün sorunlarına çözümler üretmek için Türkiye Turizm Meclisini kurduk. Finansa erişimde, vergi ve gümrüklerde, inşaat izinleri ve tapu işlemlerinde bürokrasi ve prosedürler azaltıldı. Bu noktada küresel marka olmuş otel yatırımlarının, Anadolu’ya yayılmasını sağlamalıyız” dedi.

Türkiye'nin yerli ve yabancı yatırımcılar için altyapısı güçlü

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’de önemli ulusal ve uluslararası turizm yatırımcılarını ve fikir önderlerini bir arada toplayan bu organizasyonun, Türkiye ekonomisi ve turizm sektörü için önemli olacağını söyleyen TTYD Başkanı Oya Narin, TTYD olarak Turizm Yatırım Forumu’nda...