30 / 04 / 2024

Tuana Evleri Projesi

Tuana Evleri Projesi

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Bursa Tuana Evleri'nde anahtar teslim heyecanı!

Bursa inşaat sektörünün belli başlı firmalarından Alpiş Group'un, İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi.

Bursa Tuana Evleri'nde sona gelindi!

Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 11 ay önce başladı.

Kağıthane 4401 Evleri Projesi!

Kağıthane 4401 Evleri projesi 250 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Kağıthane 4401 Evleri projesi Yeşildağ İnşaat imzasını taşıyor...

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

Tuana Evleri Projesi Haberi

Tuana Evleri Projesi

Dört yıl önce istanbul'dan Bursa inşaat sektörüne transfer olan tecrübeli Satış Müdürü Sukas, Bursa'da 15 projenin satış pazarlama organizasyonunu gerçekleştirerek başarılı bir grafik sergilemişti. Selçuk Sukas; "Alpiş inşaat büyük bir marka, bu markanın bir parçası olmaktan hem mutlu, hem de gururluyum" dedi. "Bundan böyle tüm tecrübe ve bilgimizle Alpiş inşaat'ın başarısı için çalışacağız" diyen Sukas, Tuana Evleri Projesi ile startı verdiklerini belirtti. 

START TUANA'YLA 

Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, "İstanbul Caddesinde52 bin metrekare alanda 14 blok ve 356 daire olarak kurgulanan Tuana Evleri'nin satışına başladık. Yoğun bir tempoda misafirlerimizi karşılamaya ve satışlara devam ediyoruz" dedi. 

Selçuk Sukas, Tuana'nın nitelik zengini bir proje olduğunu belirterek, projede, ısıtmalı yüzme havuzları, saunalar, Türk hamamları, spor salonları, 24 saat güvenlik, 7/24 kamera takip sistemi...