02 / 05 / 2024

Tuana Evlerinde teslimler ne zaman

Tuana Evlerinde teslimler ne zaman

Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları!

Tuana Evleri Bursa daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alpiş İnşaat'ın projesi Tuana Evleri Bursa'da teslimler bu yıl Aralık ayında yapılacak...

TOKİ Batı Raman evlerinde teslimler Ocak'ta!

Emekliler Derneği'nin girişimleriyle Batı Raman'da yaptırılan konutlar için çalışmalar sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Ocak ve Şubat aylarında anahtar tesliminin yapılacağını ifade etti.

Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler 5 Eylül'de tamamlanacak!

Tuana Evleri, alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci randevulu devam ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nde teslimler devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut’un projelendirdiği Tuana Evleri ’nin ön teslimleri B - 3 blokta devam ediyor.

TOKİ Kocaeli Tuana Evleri'nde ön teslimler başladı!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut'un yürüttüğü prestij konut projesi Tuana Evleri'nin ön teslim süreci başladı. İlk olarak C-3 bloktan başlanan ön teslimlerde ev sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Tuana Evleri’nde ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü prestij konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başladı. İlk olarak C-3 bloktan başlanan ön teslimlerde ev sahiplerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü prestij konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başladı. İlk ön teslimlere C-3 Bloktan başlandı.

Tuana Evleri'nde ön teslimler 6 Temmuz'da başlıyor!

Tuana Evleri'nin ön teslimine 6 Temmuz Pazartesi günü başlanıyor. Teslimatlar peyderpey gerçekleşecek ve 5 Eylül'de son bulacak.

Kocaeli Tuana Evleri’nde ön teslimler başlıyor!

Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Kocaeli Tuana Evleri ön teslim için gün sayıyor!

Kent Konut tarafından yapılan, Tuana Evleri’nin ön teslimine 6 Temmuz Pazartesi günü başlanıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.

Yuvacık Doğa Evleri'nde teslimler başlıyor!

Yuvacık Doğa Evlerinde ilk teslimler 27 Nisan'da başlıyor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi.

Tuana Evlerinde teslimler ne zaman Haberi

Tuana Evlerinde teslimler ne zaman


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut’un yürüttüğü örnek konut projesi Tuana Evleri’nin ön teslim süreci başlıyor. Topçular Mahallesi Erenler Cedit Bölgesinden yer alan konutlarda 6 Temmuz Pazartesi günü C bloktan başlanacak ön teslimler, 5 Eylül’e kadar devam edecek.



PRESTİJ PROJESİ


Kent Konut’un prestij projelerinden olan ve İzmit’e yeni ve farklı bir proje kazandıran Tuana Evleri’nde ilk ön teslimler C-3 Bloktan başlanıyor. İçerisinde yer alan peyzajıyla dikkat çeken ve her yerde yeşillin farklı bir tonunu göreceğiniz projede 6 Temmuz- 14 Temmuz arasında 84 dairenin ön teslimleri yapılacak.


KAT BAHÇELERİYLE SÜSLÜ


Bloklar arasında kat bahçeleriyle süslenmiş olan Tuana Evleri’ndeki ön teslim süreci daha sonra B-3 Bloktaki 55 dairede 21- 25 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek. Ardından C-1/C-2 Bloklar 30 Temmuz -7 Ağustos 20015 tarihleri arasında,...