07 / 05 / 2024

Tuana Evlerinin ihalesi yapıldı mı

Tuana Evlerinin ihalesi yapıldı mı

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapımına devam edilen Tuana Evleri 1. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan B-3 blok ihalesi yapıldı. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alınan işin ihalesine 3 firma teklif verdi.

Antalya Ermenek'te gayrimenkul ihalesi durduruldu!

Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde gyarimenkul satış ihalesi devam ediyor. Mahalle sakinleri evlerinin satılmaması için direniyor.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Tuana Evleri 2. etap ihalesi sonuçlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesinde yapılan Tuana Evleri'nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. Tuana Evleri ikinci etap inşaatı kat karşılığı olarak yapılacak.

Tirana Evleri'nin ihalesinde iki teklif!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin iştiraklerinden Kent Konut'un büyük projelerinden biri olan Kocaeli Tuana Evlerinin 2. Etap inşaat işi ihalesi; dün Kent Konut İhale Salonunda gerçekleştirildi.

İzmit Tuana Evleri 2.Etap Projesi ihalesi açıldı!

İzmit Cedit Mahallesi'nde, Bağçeşme bölgesinin arka kısmında yer alan bölgeye Kent Konut tarafından yaptırılacak 741 konutluk Tuana Evleri 2.Etap Projesi için inşaat ihalesi açıldı.

Tuana Evleri 2. etap inşaat yapım ihalesi 12 Kasım'da!

Tuana Evleri 2. Etap inşaatı kat karşılığı yapım işi, kat karşılığı inşaat esasına göre yaptırılmak üzere ihale edilecek. Tuana Evleri 2. Etap ihalesi 12 Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Bodrum Tuana Evleri'nde icradan 3 milyon 700 bin TL'ye 4 satılık villa!

Bodrum Tuana Evleri'nde yer alan 4 villa Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 3 milyon 700 bin TL'ye satışa çıktı. Bodrum Tuana Evleri'nin ihalesi 2 Temmuz 2014'te yapılacak.

Tuana Evleri Projesi'nin B-3 blok ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapımına devam edilen Tuana Evleri 1. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan B-3 blok ihalesi yapıldı. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alınan işin ihalesine 3 firma teklif verdi.

Tuana Evleri 1. Etap B-3 bloğunun ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapılan Tuana Evleri 1. Etabı'nın son bloğu için ihale gerçekleştirildi. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alman işin ihalesine 3 firma teklif verdi.

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları fiyatları!

Gaziantep Yeşil Vadi Konutları fiyatları kapsamında daireler minimum 55 bin 250 TL ile 96 bin 650 TL arasında değişiyor. TOKİ Gaziantep Yeşilvadi Evlerinin ihalesi 22 Ekim'de gerçekleşecek...

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da spor alanları ve cami ihalesi bugün!

Bitlis Adilcevaz'da yer alan 1 adet cami ve toplum merkezi binasına ait olan ek spor alanlarının ihalesi bugün saat 14.00'te yapılıyor...

Ataköy Turizm Kompleksi ihalesi yarın! 1 milyon 200 milyon dolar!

Ataköy Turizm Kompleksi'nin beklenen ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Turizm Kompleksi, 1 milyar 200 milyon dolardan satışa çıktı...

TOKİ Ağrı Patnos'da 12 adet lojmanın ihalesi bugün 14.00'te!

Ağrı Patnos'da yer alan 12 adet lojmanın ihalesi bugün saat 14.00'te yapılacak...

Tuana Evlerinin ihalesi yapıldı mı Haberi

Tuana Evlerinin ihalesi yapıldı mı


Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından yapımına devam edilen Tuana Evleri 1. Etap konutları kapsamında inşa edilecek olan B-3 blok ihalesi yapıldı. 8 firma tarafından ihale dosyası satın alınan işin ihalesine 3 firma teklif verdi. İhale Komisyonu tarafından tekliflerin mevzuat hükümleri doğrultusunda değerlendirilmesinden sonra ihale sonucu açıklanacak.



3 FİRMA KATILDI


İhalede en düşük teklifi 8 milyon 397 bin TL ile Gürbüz İnşaat -Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi verirken en yüksek teklif 8 milyon 847 bin TL ile Emiroğlu İthalat- İhracat İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketinden geldi. İhaleye katılan bir diğer firma olan Gelişim Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ise 8 milyon 598 bin TL teklif verdi.



4 FARKLI DAİRE TİPİ


Tuana Evleri, B-3 blokta da farklı metrekarelerde daireler yer alacak. Bloktaki...