30 / 04 / 2024

tuba altıntop

tuba altıntop

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Kapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Altıntop tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi' nde kuruldu.

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elbe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hamdi Altıntop Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Orkun Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Danışmanlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sinan Orkun Demir, İsmail Hakkı Karaduman, Hamdi Altıntop, Niyazi Özgür Demir ve Melih Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Rafet El Roman’ın Beyoğlu’ndaki ofisine haciz geldi!

Tuğba Altıntop 142 bin TL’lik tazminatı alamayınca Rafet El Roman'ın ofisini haczettirdi. Altıntop’un alacağı, yediemine teslim edilen hacizli eşyaların satılmasıyla ödenecek.

Rafet El Roman'ın Beyoğlu ofisine haciz geldi!

Boşanınca ortak oldukları müzik şirketinden hakkını alamayan Tuğba Altıntop, eski eşine tazminat davası açtı. Rafet El Roman parayı ödemeyince ofisini haciz memurları bastı.

Femira İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Femira İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Altıntop, Ramazan Almalı, Miraz Yaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Esenyurt, Örnek Mahallesi'nde kuruldu.

Tuğba Altıntop, Kuveyt'teki dev konut projesinin reklam yüzü olacak!

Rafet El Roman'ın eski karısı Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan şarkıcı manken Tuba Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı.

Merzeci Un Fabrikası restore edildi!

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan projesi onaylandıktan sonra çalışmalara başlayan Denizli Belediyesi Altıntop Mahallesi'ndeki Merzeci Un Fabrikası'nı da yenileyen belediye, binayı kullanılır hale getirdi.

Tuğba Altıntop Suudi Prens'e komşu oldu!

Geçtiğimiz günlerde Suudi Prensi, Enyap İnşaat'ın Blue Residence projesinden 6 daire almıştı. Prens aldığı daireleri birleştirmişti. Tuğba Altıntop aynı Projeden aldığı yeni evi ile Prens'e komşu oldu...

Fatoş Altınbaş-Emir Sarıgül çifti kapılarını Elle Decoration'a açtı!

Fatoş Altınbaş-Emir Sarıgül çiftinin dekoratör Tuba Yavuzer imzası taşıyan Bodrum'daki evlerinin kapısını Elle Decoration dergisine açtı

TOKİ Malatya Doğanşehir'de Anadolu Lisesi inşaatı ihalesi yarın!

Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi yarın 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Malatya Doğanşehir'de Anadolu Lisesi ihalesi 3 Ekim'de!

TOKİ Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan Anadolu Lisesi'nin inşaatı ve çevre düzenlemesi ihalesi 3 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da yapılıyor...

tuba altıntop Haberi

tuba altıntop

 RAFET El Roman'ın eski karısı olan şarkıcı manken Tuğba Altıntop, Ortadoğu'ya açıldı. Bir firmanın Kuveyt'te yapacağı dev konut projesinin tanıtım yüzü olan Altıntop, anlaşmayı balıkçıda kutladı. Yakın arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı'na gelen Altıntop'un bir yıllık reklam, tanıtım toplantısı ve billboard çalışmasını içeren anlaşma karşılığında yüksek bir ücret alacağı öğrenildi. 


Habertürk Magazin / Nuri...