20 / 05 / 2024

Tuba İşler Gayrimenkul iletişim

Tuba İşler Gayrimenkul iletişim

Tuba İşler Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuba İşler tarafından kuruldu.

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramez Al Kak tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Dövizdeki düşüş gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomide yeni aracı devreye alması ile beraber dolar ve euroda sert düşüşler meydana geldi. Bu düşüşün gayrimenkul sektörünü de etkilemesi bekleniyor. 

Gayrimenkul fiyatlarındaki artış 2022'de katlanacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2022 yılında gayrimenkul fiyatlarındaki artışın süreceğine dikkat çekti. Yazıcı, 2022'de popüler olacak ilçeleri de açıkladı...

Tuba İşler Gayrimenkul iletişim Haberi

Tuba İşler Gayrimenkul iletişim

Tuba İşler Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuba İşler tarafından kuruldu.

Tuba İşler Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
A) GAYRİMENKUL MÜŞAVİRLİĞİ a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İmar çalışmaları, parselizasyon, tevhid ve diğer işlemleri yapmak, bu işler için üçüncü şahıslara danışmanlık ve...