07 / 05 / 2024

Tübek Çevre Enerji İnşaat kimin 

Tübek Çevre Enerji İnşaat kimin 

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Bünyamin Tübek tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yıl sonunda Türkiye’nin enerji faturası 71 milyar doları bulabilir!

Enerji fiyatlarının 2023’ün ilk 6 ayında düşük seyretmesi Türkiye’nin elini rahatlattı. Fakat petrol fiyatlarının artacağına ilişkin beklentiler Türkiye’nin enerji ithalatı faturasını da büyütecek.

Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlanıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde ve T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti tartışıldı. Sürdürülebilir binalarla yüzde 50 enerji tasarrufu sağlandı

Rusya Ukrayna savaşı Türkiye'nin enerji faturasını yükseltecek!

Rusya Ukrayna savaşı, Türkiye’nin her iki ülkeyle yakın ilişkiler içinde olduğu sektörleri olumsuz yönde etkiliyor. Enerji uzmanları Türkiye'nin doğalgaz ve petrolde Rusya’ya bağımlı olması sebebiyle enerji faturasının hızlı bir şekilde yükseleceğini ifade ediyorlar.

Türkiye Çevre Ajansı kuruluyor! Belediyelerin yetkileri değişecek!

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan 39 maddelik yeni torba kanun teklifi ile çevreyi korumak ve geri dönüşümlü malzemelerde “depozito yönetim sistemini” oluşturmak amacıyla Türkiye Çevre Ajansı kurulacak...

CHP'den Türkiye Çevre Ajansı'nı kuran kanun hakkında açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında açıklama yaptı.

Türkiye'de enerji birikiyor! Saatli bomba gibi!

Doç. Dr. Bülent Özmen, "Türkiye'nin bir yerlerinde gerilim birikiyor, enerji birikiyor. Bunlar saatli bomba gibi patlayacağı zamanı bekliyor. Yani Türkiye'de bir gerilim birikmesi var" dedi...

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü oldu!

Bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne İsmail Tüzgen getirildi.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzlem Çevre Enerji Eğitim Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Arslan Şen tarafından kuruldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Tübek Çevre Enerji İnşaat kimin  Haberi

Tübek Çevre Enerji İnşaat kimin 

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bünyamin Tübek tarafından kuruldu. 

Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Evsel kentsel tıbbi ve endüstriyel nitelikli atık su arıtmave atık su geri kazanım tesislerinin kurulması işletilmesi ve işlettirilmesi işletilen bu tesislerin atık su arıtma tesisi projelerinin hazırlanması onaylattırılması ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesi endüstriyel ve tarımsal atık geri kazanma tesislerinin gürültü önlenmesil ile ilgili tesislerin içme kullanma ve proses sutu hazırlama tesislerinin projelendirilmesi müteahhit firma olarak bu projelerin uygulanması amacıyşa ekipman makine cihaz ve sistemlerin imal ve ithal edilmesi inşası ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Tübek Çevre Enerji İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi adres; ATAKÖY 7-8-9-10.KIS.MH.Ç.ÇEŞME E-5 YAN YOL B BL.AP.N.22/2/250...