04 / 05 / 2024

tubin İnşaat kurucusu

tubin İnşaat kurucusu

Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Şişikler İnşaat'ın acı günü! Osman Şişik vefat etti!

Şişikler İnşaat A.Ş.'nin kurucusu Osman Şişik vefat etti. Şişik ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Makyol İnşaat'ın acı günü! Sariye Çebi vefat etti!

Makyol İnşaat'ın kurucusu Saffet Çebi'nin eşi, Adnan Çebi, Mehmet Ali Çebi, Savaş Çebi ve Arzu Çebi'nin anneleri Sabriye Çebi vefat etti. 

Enerji Su İnşaat'ın acı günü! Aydan Semker vefat etti!

Enerji Su İnşaat ve Madencilik A.Ş.'nin kurucusu merhum Necdet Semker'in eşi, Yönetim Kurulu Başkanı Alev Semker Akal'ın annesi Aydan Semker vefat etti.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yazıcı İnşaat'ın acı günü! Ali Yazıcı vefat etti! 

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Kemerville'de fiyatlar 395 bin dolardan başlıyor!

Gün İnşaat kurucusu ve Genel Müdürü Yüksel Günver, "Türkiye'ye güveniyoruz ve gelecek potansiyeline inanıyoruz. Bunu Kemerville'i hayata geçirerek gösterdik. Yaşanan olaylardan sonra hızlı bir toparlanmayı da görüyoruz" diyor.

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. Uludağ, Bursa Mudanya'nın yaşam değerini artıracaklarını belirtti. İşte o haber...

tubin İnşaat kurucusu Haberi

tubin İnşaat kurucusu
Tubin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı,Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Turan Büyükşahin 27 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 28 Mayıs 2015 tarihinde (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Asri mezarlığına defnedilecek olan Büyükşahin için Tubin İnşaat A.Ş. taziye ilanı...