23 / 07 / 2024

tübitak memur alımı son dakika

tübitak memur alımı son dakika

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu Başkanlık Bünyesinde istihdam edilmek üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı pozisyon için toplamda 70 kamu memur alımı yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

TÜRKSAT personel alımı yapacağını açıkladı! Birçok kadro ve pozisyona personel alımı...

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya ve pozisyona personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 97 personel alınacağı açıklandı. Önlisans ve lisans memur alımı branşları ve şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak ve başvurular nereden ve nasıl olacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

KPSS 2024/1 tercih süreci doğrultusunda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, kadrolu memur personel alacağını açıkladı. Bu kapsamda önlisans il kontenjanları neler ve lisans il kontenjanları nasıl olacak? Önlisans ve lisans memur alımı branş ve şartları neler? 

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

24 kamu kuruluşu 61.821 işçi ve memur alımı yapacağını duyurdu!

Personel alımı başvuruları 24 kurumda devam etmektedir. Resmi Gazete'de yayımlanan işçi ve memur alımı ilanlarına göre kamuya 61.821 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kurumlara hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? 

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Memur olmak isteyenler için 19 kamu kurum için 62.996 personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından işçi ve memur alımı yapılacak kadrolar belli oldu. Buna göre en çok personel alımı doktor ve uzman erbaş kadrolarında yapılacak. 

TÜRKSAT personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alımı yapılacak ve başvuru genel şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri neler?

THY açıkladı! Kabin memuru alımı için son gün...

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri kapsamında, tecrübesiz kabin memuru alımı için açtığı işe alım ilanında başvurular için son gün olduğunu açıkladı.

Ticaret Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu!

Ticaret Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan pozisyonlara 602 personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımına dair ayrıntılar da belirlendi. 602 memur alımı atamaları nasıl olacak ve başvuru ile ilgili genel belgeler neler?

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

KPSS'den 60 puan alanlar hemen başvursun! Memur alımı başladı! Fırsatı kaçırmayın! İşte başvuru detayları

Milyonlarca kişi kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları gibi yerler memur alımıan dair duyrularını yapıyor. Şimdi de KPSS'den 60 puan alanlar için memur alımları başladı.

tübitak memur alımı son dakika Haberi

tübitak memur alımı son dakika

Türkiye Bilimsel ve Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlık bünyesinde çalıştırmak üzere Ankara ve Kocaeli illeri için 5 farklı meslek dallarından toplamda 70 kamu memur alımı yayımladı. Memur alımı başvuruları başlamış olup 8 Ağustos günü sona erecektir. 

Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte başvuru detayları...

TÜBİTAK Ankara ve Kocaeli için güncel kamu memur alımı ilanını ğeçtimiz günlerde İŞKUR sayfsı üzerinden yayımladı.

İŞKUR iş ilanları sayfasında yer alan TÜBİTAK ilanına göre Kocaeli Gebze için 3 farklı kadrodan 6 personel Ankara ili için ise 5 farklı kadrodan 64 kamu memur alımı istihdam edecek....