05 / 05 / 2024

tübitak proje

tübitak proje

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beba İnşaat Taahhüt Ve Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Balcı ve Sercan Bektaş ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Proje Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adem Türkmen tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınladı. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Türker Proje Gayrimenkul'ün İstanbul Kartal'da yer alan gayrimenkullerinin KDV hariç değerlerinin toplamı 207 milyon 235 bin TL, KDV dahil ise 244 milyon 537 bin TL olarak belirlendi.

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Taşel Yalıtım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

tübitak proje Haberi

tübitak proje

Teknopark İstanbul, çevre projeleri için TÜBİTAK’ın verdiği 450 bin TL’ye kadar olan hibe desteğini almak isteyen üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrenci ve mezun girişimcileri, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Cube Incubation’a başvurmaya çağırdı

Girişimci adaylarından, yeşil büyüme ve yeşil dönüşüm odaklı yenilikçi iş fikirlerini hayata geçirebileceği, Cube Incubation’un BİGG Cube Incubation Programı’ndan tüm üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora programlarına kayıtlı öğrencileri ya da mezunları programa başvuru yapması istendi

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu, Cube Incubation’un faaliyete geçtiği günden bu yana girişimcilik ekosisteminin ihtiyaçlarına yönelik çözümler ürettiğini söyledi.

Teknopark İstanbul girişimcilere sağladığı altyapı ve sunduğu destekler kapsamında Türkiye’nin en nitelikli kuluçka merkezlerinden biri olan Cube Incubation; BİGG Yeşil Büyüme programı ile Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlayacak iş fikirlerinin hayata...