27 / 04 / 2024

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul'den 2023'ün ilk yarısında 34 milyon 210 bin TL'lik zarar!

Türker Proje Gayrimenkul 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda 34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiğini açıkladı. İşte detaylar...



Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi 30 Haziran 2023 tarihli hazırlan ara dönem faaliyet raporu belli oldu rapora göre  34 milyon 210 bin 963 TL zarar ettiği açıklandı. 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 30/06/2023 dönemine ait Sorumluluk Beyanı ile ilgili açıklama yaptı. 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi, 30 Haziran 2023 tarihi itibariyle hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda inansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları KAP'ta açıklandı.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi'nin açıkladığı faaliyet raporuna göre söz konusu şirket 30 Haziran 2023 tarihi itibariyle 34 milyon 210 bin 963 TL'lik zarar etti. 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi 30 Haziran 2023 tarihi itibariyle toplam varlığı ise 674 milyon 912 bin 580 oldu. İşte Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi'nin KAP açıklaması... 

ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU UYGUNLUĞUNA İLİŞKİN

SINIRLI DENETİM RAPORU

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Genel Kurulu'na

Giriş

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi ("Şirket") 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal bilgiler ile tutarlı olup olmadığının sınırlı denetimini yapmakla görevlendirilmiş bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu, Şirket yönetiminin sorumluluğundadır. Sınırlı denetim yapan kuruluş olarak üzerimize düşen sorumluluk, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ve 2 Ağustos 2023 tarihli sınırlı denetim raporuna konu olan ara dönem finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin ulaşılan sonucun açıklanmasıdır.

Sınırlı Denetimin Kapsamı

Sınırlı denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı ("SBDS") 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Sınırlı denetimimiz, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tablolar ve açıklayıcı notlar ile tutarlı olup olmadığına ilişkin incelemeyi kapsamaktadır. Ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Bağımsız Denetim Standartlarına uygun olarak yapılan ve amacı finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Bu sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.

Sonuç

Sınırlı denetimimiz sonucunda, ilişikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tablolar ve açıklayıcı notlarda verilen bilgiler ile, tüm önemli yönleriyle, tutarlı olmadığına dair herhangi bir hususa rastlanılmamıştır.

GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş.

Metin ETKİN

Sorumlu Ortak Başdenetçi

İstanbul, 2 Ağustos 2023

DOSYA İÇİN:  tıklayın

İŞ GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? 

Geri Dön