15 / 05 / 2024

tubitak toplantı odası inşaatı

tubitak toplantı odası inşaatı

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

Fırıncılar Odası Başkanı Balcı'dan flaş ekmek zammı açıklaması: Pazartesi'den itibaren zamlar iptal

İstanbul başta olmak üzere Anadolu'nun bazı illerinde ekmeğe yapılan zamlar tartışmalara neden oldu. Fırıncılar Odası Başkanlığı bugün Samsun'da ekmek fiyatlarına gelen zamları masaya yatırdı ve toplantı sonrası flaş bir açıklama geldi.

TUBİTAK için toplantısı odası inşa ediliyor!

Ankara Mamak'ta bulunan binası için toplantı odası yapılmasına karar verilmişti. Toplantı odasının tadilatının Temmuz ayında tamamlanması bekleniyor. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Trend GYO'nun genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Trend GYO'nun yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında alınan kararları, İstanbul Ticaret Odası Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Mimarlar Odası 'Kanal İstabul' için toplandı!

Mimarlar Odası, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporu ile ilgili toplantı düzenledi. Mücella Yapıcı, toplantıda ÇED raporuyla ilgili sunum yaptı.

Workinton Katar Doha’da açıldı!

Alfardan Properties ve Workinton arasında ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği kapsamında hazır ofis, ortak çalışma alanı, sanal ofis ve toplantı odası hizmetlerinde yeni dönem başlayacak.

Nazilli Ticaret Odası imar barışını anlattı!

Nazilli Ticaret Odası’nın (NTO) ev sahipliğinde Bozdoğan Çayboyu Mahallesinde yapılan sektör toplantısında, mermer sektöründe faaliyet gösteren firmalara imar barışı konusu anlatıldı. 

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası'ndan deprem uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından 17 Ağustos Depremi'nin 19. yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen basın toplantısında, olası büyük bir depreme karşı hala tam olarak hazırlıklı olunmadığı söylendi. 

Denizli’de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Denizli Ticaret Odası (DTO) öncülüğünde, 'İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. 

Balıkesir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Balıkesir Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğiyle imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Gaziantep'te imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Nizip Şubesi işbirliği ile İmar Barışı Yasası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

tubitak toplantı odası inşaatı Haberi

tubitak toplantı odası inşaatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı TÜBİTAK'ın Ankara Mamak'ta bulunan binasına toplantı odası inşa ediliyor. Sözcü'de yer alan habere göre; toplantı odası için 11 Şubat 2021'de ihale yapılarak 9 Mart 2021'de 964 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

170 metrekarelik odada ses yalıtımı ve gizli ışık aydınlatması sistemi kurulacak, duvarlar mermer ve MDF malzeme ile kaplanacak. Kapılar değiştirecek, yeni kapılarda özel imalat kulplar takılacak. Pencerelere motorlu ve ahşap jaluzi takılacak. Temmuz ayında tadilatının tamamlanması beklenen yeni toplantı odası, 964 bin TL'ye mal olacak. Geçen sene de Aile Bakanlığı'nın toplantı salonunun tadilatı için 1.2 milyon lira harcama yapmıştı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı...