29 / 04 / 2024

TUCLK depo kiraya verdi

TUCLK depo kiraya verdi

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na 25.07.2014 tarih 35 No'lu Maddi Duran Varlık Alımı konu başlıklı açıklamada bahsi geçen deponun kiraya verilmesi hakkında açıklamada bulundu.

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Reysaş GYO Esenyurt'taki deposunu 7 milyon 117 bin 200 TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Esenyurt'taki depo Trendyol Lojistik A.Ş.'ye 1 seneliğine 7 milyon 117 bin 200 TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Kocaeli'deki deposunu 5 seneliğine 2.7 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO Kocaeli İli Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi'ndeki deposunun 5 bin 700 metrekarelik depo, ofis ve açık depolama alanını 5 seneliğine 2 milyon 750 bin milyon TL'ye kiraya verdi. 

AOÇ arazisindeki 4 depo kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içerisinde bulunan Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi 2108 Ada 19 Parselde bulunan 4 depo kiraya verilecek.

Bina projesindeki depo kiraya verilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartman 20 daire ve bir dükkan. Dükkan ana cadde girişli. Alt katı var ve projede birinci depo olarak geçiyor, bir de dükkandan bağımsız ikinci depo var. Müteahhit birinci ve ikinci depoyu dükkana bağlamış, kiralıyor. Dükkanın hakkı var mı?' sorusunu yanıtladı.

Kiler GYO İstanbul Esenyurt'taki deposunu 47 bin TL'ye kiraya verdi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 2 ve 6 nolu bağımsız bölümün 2 bin 250 metrekare depo alanını Rempap Kağıtçılık'a 5 yıllık kiraya verdi...

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Kiler GYO Esenyurt'taki depolama alanını aylık 35 bin 640 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO Esenyurt'ta yer alan 1.980 metrekare depo alanını Atılım Sağlık A.Ş.'ne aylık kira bedeli 35 bin 640 TL+KDV olmak üzere 5 yıl süreliğine kiraya verdi...

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık depo ve arsa!

Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesinde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parsel ve bu parsel üzerinde yer alan 248 metrekare depo ihale yoluyla kiraya verilecek. İhale konusu taşınmazların ilk yıl muhammen kira bedeli 194 bin TL+ KDV olarak belirlendi.

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü Zerre Elektronik'e kiraya verdi!

Kiler GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 12-13 numaralı bağımsız bölümde 4 bin 882 metrekare depo alanını Zerre Elektronik'e 1 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verildi... 

Ankara Yenimahalle'de 10 yıllığına kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'ndeki gayrimenkul depo olarak kullanılmak üzere kiraya veriliyor..

Reysaş GYO Eskişehir'deki depo alanını kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Plarformu'nda Eskişehir Odunpazarı'ndaki depo alanını 5 aylığına Hoşcan Lojistik'e kiraladığını bildirdi.

TUCLK Kısmi yıllık bedelle depo kiraya verdi!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na 25.07.2014 tarih 35 No'lu Maddi Duran Varlık Alımı konu başlıklı açıklamada bahsi geçen deponun kiraya verilmesi hakkında açıklamada bulundu.

TUCLK depo kiraya verdi Haberi

TUCLK depo kiraya verdi

TUCLK Açıklama;


25.07.2014 tarih 35 No'lu Maddi Duran Varlık Alımı konu başlıklı açıklamada bahsi geçen Saray Mahallesi Keresteciler Sanayi Sitesi 1. Cadde No:89/A-B  Saray-Kazan- ANKARA adresinde bulunan depomuzun kullanmadığımız kısmı yıllık 168.000 TL + KDV bedelle kiraya verilerek değerlendirilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla...