01 / 05 / 2024

Tüfekçi Yusuf Parkı

Tüfekçi Yusuf Parkı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Başkan Tüfekçi'den korkutan açıklama: 'Et fiyatları hafta sonu 250 TL'yi görecek!'

Türkiye’de et fiyatlarındaki artış sürerken, geçen hafta 220 lira civarında olan et fiyatları 240 liraya yükseldi. Fiyatların bu hafta sonunda 250’yı bulması bekleniyor. İstanbul Perakendeci Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Aydın Tüfekçi, fiyatlardaki artışın süreceğini söyledi.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüfekçi Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Tüfekçi tarafından kuruldu. 

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Pendik'teki Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği Türk-Macar Dostluk Parkı’nın açılışını dün gerçekleştirdi.

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

Gaziantep Tüfekçi Yusuf Parkı açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Tüfekçi Yusuf Parkı Haberi

Tüfekçi Yusuf Parkı


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği, yeşil alanların sayısını çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Çalışmalar kapsamında Tüfekçi Yusuf Bulvarı ile Maaşkuyu Caddesi arasına park yapıldı.


22 bin metrekare alanda yapılan ve 12 bin metrekarelik yeşil alanı bulunan Tüfekçi Yusuf Parkı içerisine 3 adet kuru havuz, 1 adet kafeterya (77 m2) 2 adet çocuk oyun alanı, 2 adet fitnes alanı, 1 adet basketbol sahası, koşu yolu, oturma alanları ve pergolalar yapıldı.


Öte yandan içerisinde Allleben Deresi geçen parka ayrıca, çelik köprüde inşa edildi. 



Gaziantep Büyükşehir...