18 / 05 / 2024

Tuğba Güler Çördük

Tuğba Güler Çördük

MGT Enerji ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Güler Çördük tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Gülşen Sokak Güner Apartmanı'nda kuruldu.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kaldı. Gözler Fed'e çevrilirken yatırımcılar da doların yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak...

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G Bırd Denizcilik Yatçılık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mekin Gözen tarafından kuruldu.

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021!

TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Tuşba kura sonucu isim isim tam liste 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021!

TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Van Tuşba kura sonuçları 23 Aralık 2021 ve proje detayları...

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Tuğba Güler Çördük Haberi

Tuğba Güler Çördük

MGT Enerji ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuğba Güler Çördük tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Gülşen Sokak Güner Apartmanı'nda kuruldu. 


MGT Enerji ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Elektrik enerjisi üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışı ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere elektrik piyasası mevzuatına uygun olarak aşağıdaki konularda faaliyette bulunacaktır: 1- Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesisi kurmak, işletmeye almak, devralmak, kiralamak, kiraya vermek, 2- Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak,  3- Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım şirketleri ile...