09 / 05 / 2024

Tuğba Nur Özen

Tuğba Nur Özen

Genç Sarılar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurhan Sarı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Ekrem Sarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ataşehir'de kuruldu.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Tuğba Tuğman kimdir? Tuğba Tuğman ne iş yapar? Tuğba Tuğman eğitimi nedir?

Tuğba Tuğman Kimdir?, Tuğba Tuğman eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tuğba Tuğman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İşte ayrtıntılar...

Çift maaş almak isteyenlere son dakika müjdesi: SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor! Tek şartla alınıyor! 

SGK ölüm durumunda alınan maaşlarla ilgili gelişmeler merak ediliyor. AYM'nin kararına göre belirli kriterlere uygun kişiler çift maaş alma hakkı elde ediyor. Avukat Arabulucu Tuğba Güzel Karlıdağ, çift maaş almak için aranan şartı duyurdu. İşte ayrıntılar...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İŞKUR üzerinden 3000 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular yarın sona eriyor. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

Zen'de Diamond Friday kampanyası başladı! Beştaş pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Zen pırlantada  Diamond Friday kampanyası başladı. Zen'de tüm beştaş yüzükler yüzde 50 indirim ve ekstra 10 indirim ile satışa sunuluyor. Peki Zen'de beştaş yüzük fiyatı ne kadar? Beştaş pırlanta yüzük kaç lira? İşte Zen Pırlanta 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Pırlanta safir yüzüklerde yüzde 50 indirim! İşte Zen Pırlanta safir küpe 27 Eylül 2022 fiyat listesi 

Pırlanta safir yüzük fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim Zen'de başladı. Zen Pırlata fiyatları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki Zen pırlanta safir yüzük fiyatları ne kadar? Zen pırlanta safir yüzük fiyatları kaç TL? İşte Zen Pırlanta safir yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tuğba Nur Özen Haberi

Tuğba Nur Özen

Genç Sarılar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Nurhan Sarı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Ekrem Sarı ve Tuğba Nur Özen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 25 Şubat'ta Ataşehir'de kuruldu. 


Genç Sarılar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-İnşaat 1-  Her çeşit resmi, özel konut, toplu konut ile sınaî ticari ve hizmet yapılarının komple taahhüdü inşası ile mimarlık, mühendislik hizmetlerini deruhte temek, toplu konut, özel konut, yazlık, tatil köyü, otel gibi binalar yapmak, bu tür binaların taahhütlerinde bulunmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat ihalelerine iştirak etmek taahhütlerde bulunmak, bu tür ihaleleri düzenlemek. 3-  Mesken kooperatiflerinin, sanayi siteleri kooperatiflerinin kurulmalarını temin etmek, kooperatiflerin mimarlık ve...