04 / 05 / 2024

tuğbay kartal

tuğbay kartal

Campusorg Turizm Organizasyon Reklamcılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, 17 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Tuğbay Kartal tarafından kuruldu...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayırlı tarafından kuruldu.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu! 

Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı Yeşilyurt Apartmanı çökmüş, 21 kişi yaşamını yitirmesine sebep olmuştu. Yeşilyurt Apartmanı yeniden inşa edildi, dairelerin anahtarları ev sahiplerine teslim edildi...

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Kartal'daki enkazdan çıkan Azra bahçeli yeni ev istiyor!

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Kartal'ın tüm mahallelerine spor tesisi sözü!

Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Tüm mahallelerimizde spor tesisleri olması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli yerlere spor tesisi inşası için planlarımız hazır” diye konuştu.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Türker Proje'nin kartal arazisinin imar planına onay!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım'ın Kartal arazisinin imar planı meclis ve İBB Başkanı tarafından onaylandı. Şirket, imar ve bayındırlık komisyonu raporunu KAP'ta yayınladı.

Kanal Edirne’de son rötuşlar yapılıyor!

Meriç Nehri suyunu bay-pas edecek Kanal Edirne’de son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Altınok Öz, Uprise Elite Sitesi sakinleriyle buluştu!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sorunları dinlemek ve çözüm üretmek için vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Altınok Öz, bu kez Uprise Elite Sitesi sakinleri ile buluştu.

tuğbay kartal Haberi

tuğbay kartal

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurt içi ve yurt dışına seyahatler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Altıntepe Mahallesi Eski Bağdat Caddesi Kasaplar Çarşısı Sokak Mehtap Apartmanı NO: 15/17 adresinde faaliyete geçirildi. 17 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Tuğbay Kartal tarafından...