06 / 05 / 2024

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi...

Hatay'da 2 bin 509 depremzede esnaf geçici iş yerlerine kavuştu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 2 bin 509 esnafa devlet desteğiyle inşa edilen geçici iş yerleri teslim edildi.

Geçici işçilere müjde! Çalışma Bakanından geçici işçilere yönelik son dakika açıklaması! Acil bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçi sorununa yönelik yaptığı açıklamada "Geçici işçi problemini çözüyoruz, bu mesele tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

Bazı demir çelik ürünlerinin ithalatına ilişkin geçici vergide süre uzatımı!

Bazı demir çelik ürünlerinde uygulanan ve geçici olarak artırılan gümrük vergilerinde süre uzatımlarına gidildi.

Bazı demir çelik ürünlerinin ithalatına geçici vergi!

Bazı demir çelik ürünlerine uygulanan gümrük vergilerinin 3 ay süreyle geçici olarak artırılması için karar verildi.

AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı! 

Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza atan AC Yapı, sektörde yaşadığı mali sıkıntıyı atlatamayınca konkordato talebinde bulunmuştu. AC Yapı'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı..

Gazi Çelik: Emlak sektöründeki durgunluk geçici!

Emlak Komisyoncuları Odası Şube Başkanı Gazi Çelik, darbe girişimi sonrasında sektörde geçici bir durgunluk yaşandığını söyledi. Çelik, ''10 gün içerisinde durgunluğun biteceğini ve durumun eski haline geleceğini düşünüyorum" dedi.

Türkiye'den 10 varlık Dünya Mirası Geçici Listesi'nde!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, aralarında Akdamar Kilisesi, Yıldız Sarayı, Aspendos Antik Kenti, Dağlık Frigya, Uzun Köprü ve ismail Fakirullah Türbesi'nin de bulunduğu 10 kültürel ve doğal varlığın, Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdiğini söyledi.

Türkiye'den 10 varlık, Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, aralarında Akdamar Kilisesi, Yıldız Sarayı, Aspendos Antik Kenti, Dağlık Frigya, Uzun Köprü ve İsmail Fakirullah Türbesi'nin de bulunduğu 10 kültürel ve doğal varlığın, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girdiğini sö

Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesini yayınladı. İşte Tuğçelik Aliminyum kurumsal yönetim komitesi...

Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Tuğçelik Aliminyum finansal durum tablosunu yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum finansal durum tablosunu yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı!

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum fiyat hareketlerini yayınladı.

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi Haberi

Tuğçelik Aliminyum geçici vergi beyannamesi

Tuğçelik Aliminyum tarafından yapılan açıklama şöyle;


Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulan gelir tablosu, Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Dosya için