15 / 05 / 2024

Tuğçelik Aliminyum personel bilgileri

Tuğçelik Aliminyum personel bilgileri

Tuğçelik Aliminyum ve Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Borsadaki 23 hissede lotlar katlanıyor! 1 hisseye 5 hisse veriliyor! Hangi şirketler sermaye artıracak? 

Borsa İstanbul’da işlem gören pek çok şirker SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Yüzde 500 oranındaki bedelsizini erteleyen Tuğçelik ise dikkatleri çekti. Peki hangi şirketler sermaye artırım onayı bekliyor?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımından son dakika gelişmesi!

Adalet Bakanlığı 2023 yılında toplam 22 bin 43 personel istihdam edeceğini duyurmuştu. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı personel alımından son dakika gelişmesi!

TPAO personel alımında flaş gelişme! TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! İşte başvuru tarihi!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Ardından TPAO personel alımının olacağı iller resmen belli oldu! Peki TPAO personel alımı başvuruları ne zaman?

Diyanet işleri personel alımı! Diyanet 4 bin 538 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde 4 bin 538 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Diyanet İşlerinde çalışmak isteyenlerde bu personel alımına dair detayları öğrenmek için araştırmalara başladı. İşte personel alımına dair detaylar!

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapıyor! Kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapacak 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından istihdam edilecek 30 bin 62 kişi için aranan şartlar ve branş dağılımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

PTT'den personel alımı duyurusu! Herkes bu tarihe dikkat etsin, işte detaylar!

PTT 2018’den bu yana personel alımı gerçekleştirmemiş ve bu da ciddi bir personel eksikliğine sebep olmuştu. PTT’de çalışmak isteyen adaylar uzun süredir beklemiş oldukları personel alımı ile ilgili seslerini duyurmaya sosyal medya üzerinden çalışıyor. Personel alımı için bir toplantı düzenlenecek.

2023 Millî Savunma Bakanlığı 32 bin 62 personel alımı başladı mı? Başvurular ne zaman, şartlar ne?

Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde 30 bin 62 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar başvuru için araştırmalara başladı. Başvuru tarihleri ile ilgili ayrıntılar öğrenilmeye çalışılıyor.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Beyaz eşya fiyatları uçtu! Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı belli oldu! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşya devi Arçelik’te en uygun buzdolabı fiyatı ne kadar? No Frost hızlı dondurma özelliğiyle en ucuz buzdolabı 454270 MB modelli buzdolabı oldu. Peki ürünün fiyatı ne kadar? İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alıyor! 3 gün sonra resmen sona eriyor! Başvuru için elinizi çabuk tutun!

Ulaştırma Bakanlığı mülakatsız personel alımını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvuru için elinizi çabuk tutun. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler? Personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atama bekleyen sağlık çalışanlarına müjdeli haber vermişti! Bakan müjdeyi '85 bin yeni çalışma arkadaşı!' şeklinde duyurmuştu. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili bazı ilginç soruların cevapları...

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşev Yapı Mimarlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahtiyar Tüyüboz, Olcay Erol ve Yusuf Çelik ortaklığında kuruldu.

Tuğçelik Aliminyum personel bilgileri Haberi

Tuğçelik Aliminyum personel bilgileri

Tuğçelik Aliminyum personel bilgilerini yayınladı


Bağlantı Kurulacak Şirket Yetkilileri ve Lisanslı Personel Bilgileri



Adı Soyadı Görevi


Sadık Kaan SOP Yatırımcı İlişkileri...