14 / 05 / 2024

Tuğçelik Alüminyum

Tuğçelik Alüminyum

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri'ni açıkladı. Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Tuğçelik Alüminyum yönetimde söz sahibi olan personellerini açıkladı!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş yönetimde söz sahibi olan personellerini açıkladı. Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Tuğçelik Alüminyum bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Tuğçelik Alüminyum yatırım teşvik belgesi aldı!

Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuğçelik Alüminyum yatırım teşvik belgesi aldı.

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Midasan İnşaat Hırdavat Ve Alüminyum Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Torun Çelik Alüminyum Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murathan Silahyürekli tarafından kuruldu. 

Hurda alüminyum fiyatları bir günde uçtu! İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları bir günde 40 TL bandından 43 TL bandına kadar yükseldi. Tel alüminyum 42,70 TL’den, ofset matbaa alüminyum 38,30 TL, bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’den işlem gördü. İşte 13 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları uçtu! İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatları yükselmeye devam ediyor. Bakırlı alüminyum radyatör 59,80 TL’ye kadar ulaştı. İşte 9 Ocak 2023 hurda alüminyum alış fiyat listesi…

VOLTA VB2 Alüminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet A101'de kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101  VOLTA VB2 alüminyum katlanır elektrikli bisikleti 7 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte 6 Nisan fiyat ve ürün bilgisi...

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Tuğçelik Alüminyum Haberi

Tuğçelik Alüminyum


Tuğçelik Alüminyum ve Metal Mamülleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri için