20 / 05 / 2024

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tüba Ulusaoy tarafından kuruldu.

Philips Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye düştü! BİM 22 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 22 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de Airfryer 5499 TL'ye, Azur Buharlı Ütü 1.799 TL'ye satılacak. İşte diğer aktüel ürünler ve fiyat listesi...

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 734 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 930 bin 500 TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayvacık Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 191 milyon 686 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

A101'de tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü! A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 10 lira ve üstü alışverişlerde tam yağlı 400 gram tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Katma Değer Vergisi Artışıyla Hangi Ürünler Zamlandı? Yeme İçme, Beyaz Eşya ve Bebek Bezi Kaç Oranda Zamlandı?

Resmî Gazete ’de Katma Değer Vergisi oranlarında artış olduğu duyuruldu. Son yapılan zamlar arasında ise yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi oldu. Bu ürünler belirli oranlarda zamlanarak tüketicilere sunuldu. İşte yeme içme, beyaz eşya ve bebek bezi ürünlerindeki zam oranları…

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Yarısı hep indirimde! Duyan koştu! Marketlerde o ürünler yok satıyor!

Sadece Türkiye’de değil dünyada da enflasyon nedeniyle sene boyu yarısı indirimde olan market markalı (private label) ürünler adeta yok satıyor.

ŞOK 3 Aralık ürünleri kaçmaz! İşte bu ürünler yarı fiyatına ŞOK’TA!

ŞOK hafta sonuna özel bazı ürünlerde indirime gitti. Eğer bu ürünlere ihtiyacınız varsa 3 Aralık ŞOK indirimlerini sakın kaçırmayın! İşte 3 Aralık 2022 ŞOK indirimli ürünler listesi!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Consus Endüstriyel Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karadere tarafından kuruldu.

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Tüba Ulusaoy tarafından kuruldu.


Tuğer Endüstriyel Ürünler Ve Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat sektöründe kullanılan inşaat malzemeleri, ısıtma, soğutma, elektrik ve elektronik sistemlerin toptan ve perakende alım satımını yapmak. 2- Her türlü endüstriyel makineler ile bu makinelere ait yedek parçaların toptan ve perakende alım ve satımını yapmak. 3- Şirket konusu ile ilgili olarak üretim ve imalat yapmak. 4- Yürürlükteki ithalat, ihracat ve konuya ilişkin diğer ilgili mevzuata riayet etmek kaydı ile her türlü malın ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 5- Her türlü nalburiye işleri yapmak. 6-...