20 / 05 / 2024

Tuğkan İnşaat adres 

Tuğkan İnşaat adres 

Tuğkan İnşaat Nakliye Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Nedim Yıldırıcı tarafından kuruldu.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İnan Tuğ tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları rekor kırmaya devam ederken bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğnur İnşaat Orman Ürünleri Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuran Ülgen tarafından kuruldu.

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde dolar coştu, altın ise tuzla buz oldu. Uzmanlardan altın ve dolar konusunda uyarılar gelmeye başladı.

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Tuğkan İnşaat adres  Haberi

Tuğkan İnşaat adres 

Tuğkan İnşaat Nakliye Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Nedim Yıldırıcı tarafından kuruldu.

Tuğkan İnşaat Nakliye Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEMİR - ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı,...