16 / 06 / 2024

Tuğzemin Altyapı iletişim

Tuğzemin Altyapı iletişim

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Canan Sula tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Canan Sula tarafından kuruldu.

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Altyapı İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Ergün tarafından kuruldu.

Prime Palace iletişim!

Prime Palace iletişim için 0212 672 18 81 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek bloktan oluşan projede daire satış fiyatları 120 bin dolardan başlıyor.

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim!

Basın Ekspres Plaza 34 iletişim için 0212 671 57 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Zemin üzeri 14 katlı olarak dizayn edilen projenin 14 ayda tamamlanması öngörülüyor.

Bodrum Elysium Miramar iletişim bilgileri!

Villa büyüklüklerinin 192 metrekareden oluştuğu proje Muğla' nın Bodrum İlçe' sinde bulunuyor. Bodrum Elysium Miramar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri!

Sonay İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri projesinde toplam 32 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salondan oluşuyor. Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Tuğzemin Altyapı iletişim Haberi

Tuğzemin Altyapı iletişim

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Canan Sula tarafından kuruldu.

Tuğzemin Altyapı Teknikleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1. Temel mühendisliği uygulamalarında müteahhitlik müşavirlik hizmetleri, her türlü iksa uygulamaları yapmak, vibreks kazık, fore kazık, mendeks kazık, mini kazık, ankraj, diyafram duvar, well point, zemin ıslah ve enjeksiyon işleri, püskürtme beton uygulamaları yapmak, iskele ve deniz yapıları, mimari projeler, alt yapı projeleri; taahhüt, hafriyat, nakliyat işleri; baraj, sulama şebekeleri, karayolu, orman yolları gibi alanlarda müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk işleri yapmak; konusu ile ilgili, devletin ve sektörlerinin veya özel sektörlerin her türlü ihalelerine katılmak, taahhüt etmek, ÇED raporları düzenlemek, TUS ve kontrol mühendisliği yapmak, 2. Şirket her türlü etüt, plan, proje,...