26 / 07 / 2024

TÜİK binası nerede

TÜİK binası nerede

TOKİ, 1962'de inşa edilen mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) için afetlere dayanıklı modern bir hizmet binası inşa edecek...

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede?

Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Küçükçekmece nerede sorusunun yanıtı ve projeye ilişkin ayrıntılar...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Türkiye Finans Ümraniye Genel Müdürlük binası Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Türkiye Finans'ın İstanbul Ümraniye’deki yeni Genel Müdürlük binası ile Avrupa’nın en iyisi seçildi. 

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığı'na tahsis edildi

Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Binanın bulunduğu bölgenin, "Adalet Kampüsü" olarak düzenlenmesi hedefleniyor...

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

Alkim Alkali Kimya genel müdürlük binasını satıyor!

Alkim Alkali Kimya'nın genel müdürlük binası 60 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışın gerekçesi, şirket merkezinin başka bir yere taşınma planı olarak açıklandı...

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Nidapark Küçükyalı nerede?

Nidapark Küçükyalı projesinde fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Peki 68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı nerede inşa ediliyor?

TÜİK binası nerede Haberi

TÜİK binası nerede

KENTSEL dönüşüm projeleriyle modern konutlar inşa eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), deprem riski taşıyan kamu binalarını da dönüştürüyor. TOKİ, 1962'de inşa edilen mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için afetlere dayanıklı modern bir hizmet binası inşa edecek. 


MODERN ÇALİŞMA ORTAMI Yeni TÜİK binasında, ofis alanları, bilgi işlem merkezi, 650 araçlık kapalı otopark, 77 açık otopark, kafeterya, eğitim alanları, 500 kişilik ve 220 kişilik konferans salonları, araştırma merkezi, kütüphane ve sosyal alanlar yer alacak. Bina, yemekhane, spor ve dinlenme alanlarıyla modern bir çalışma ortamı sağlayacak. 

TOKİ'DEN MODEN BİNA 1962 yılında inşa edilen TÜİK binası, deprem riski taşıdığı için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yenileniyor. 


Sabah...