26 / 07 / 2024

TÜİK binası toki

TÜİK binası toki

TOKİ, 1962'de inşa edilen mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu ( TÜİK ) için afetlere dayanıklı modern bir hizmet binası inşa edecek...

Demirin tonu 15 bin 200 lira! Kütük ve hurda fiyatı ise rekor kırdı!

Geçen haftalarda demirin tonu Rusya Ukrayna Savaşı'nın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 liradan işlem gördü. Cuma günü ise demir fiyatları tarihi rekorunu kırdı ve tonu 15 bin 200 lira oldu. Bugün demir fiyatları kaç lira oldu? Kütük ve hurda fiyatları değişti mi?

İnşaat demir fiyatlarında neler oluyor? Kütük fiyatları atak yaptı!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi demir fiyatlarını da vurdu. Demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira oldu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Murat Kurum: Millet bahçesinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık!

Millet bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "81 ilde 81 milyon metrekare Millet Bahçesi hedefinde 67,7 milyon metrekareye ulaştık. 418 millet bahçemizi projelendirdik, 125'inin yapımını tamamladık." dedi.

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Hangi il için deprem saati tıkır tıkır işliyor?

İstanbul'da 7'nin üzerinde depremin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, “Saat tıkır tıkır işliyor. Zaman kaybedilmemeli" uyarısı yaptı.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

TÜİK binası toki Haberi

TÜİK binası toki

KENTSEL dönüşüm projeleriyle modern konutlar inşa eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), deprem riski taşıyan kamu binalarını da dönüştürüyor. TOKİ, 1962'de inşa edilen mevcut binası depremde risk taşıyabileceği değerlendirilen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) için afetlere dayanıklı modern bir hizmet binası inşa edecek. 


MODERN ÇALİŞMA ORTAMI Yeni TÜİK binasında, ofis alanları, bilgi işlem merkezi, 650 araçlık kapalı otopark, 77 açık otopark, kafeterya, eğitim alanları, 500 kişilik ve 220 kişilik konferans salonları, araştırma merkezi, kütüphane ve sosyal alanlar yer alacak. Bina, yemekhane, spor ve dinlenme alanlarıyla modern bir çalışma ortamı sağlayacak. 

TOKİ'DEN MODEN BİNA 1962 yılında inşa edilen TÜİK binası, deprem riski taşıdığı için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yenileniyor. 


Sabah...