27 / 04 / 2024

Tukaş Gıda fabrikası

Tukaş Gıda fabrikası

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Alpullu Şeker Fabrikası, Binbir Gıda'nın oldu!

Şeker fabrikalarının özelleştirme süreci sürüyor. Alpullu Şeker Fabrikası için en yüksek teklifi 150 milyon TL ile Binbir Gıda verdi.

Afyon Şeker Fabrikası 725 milyona Doğuş Gıda'nın oldu!

Afyon Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini  725 milyon lira bedelle Doğuş Gıda kazandı...

Doygun Gıda yeni üretim hattı kuracak!

Paketli ekmek pazarının önemli firmalarından Doygun Gıda, İstanbul Kıraç'taki fabrikasında kapasite artırmak için yeni yatırım yapacak. Günlük 40 ton un işleme kapasitesi 60- 65 tona çıkacak.

BAGFAŞ Bandırma'da 2 gübre fabrikası kuracak!

250 milyon dolarlık yatırımla iki gübre fabrikası kuracak olan BAGFAŞ, Teşvik Komisyonu’nu ikna edemediği için ‘stratejik teşvik’ avantajlarından yararlanamıyor. Şirket, 2 yıldır bunun mücadelesini yapıyor. Peşini bırakmaya da niyetli değil.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Şinhua ajansının haberine göre, ülkenin doğusundaki Şandong eyaletinin Şouguang kentinde faaliyet gösteren Longyüen adlı gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Rönesans Türkmenistan'da gübre fabrikası açtı!

Rönesans Holding’in inşa ettiği Türkmenistan’ın en büyük gübre fabrikası törenle açıldı. Türkmenkimya Devlet Kuruluşu tarafından Mary şehrinde yaptırılan Amonyak ve Üre Üretim Fabrikası 1 milyar dolara mal oldu.

Gap İnşaat, Türkmenistan'a 2.gübre fabrikasını kuracak!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat'ın açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık ikinci Garabogaz Gübre Fabrikasının temeli atıldı.

Gap İnşaat'tan Türkmenistan'a 2. gübre fabrikası!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat, Türkmenistan'a gübre fabrikası kurmak için harekete geçti. Gap İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak..

Gap İnşaat, Türkmenistan'daki 2. gübre fabrikasının temelini attı!

Çalık Holding inşaat şirketi Gap İnşaat açıklamasına göre, Japon mühendislik şirketi Mitsubishi Corporation konsorsiyumuyla Türkmenistan'da yapılacak 1,3 milyar dolarlık Garabogaz Gübre Fabrikası'nın temeli atıldı.

TUKAŞ, Okullu Gıda'ya satıldı!

TUKAŞ satışında bir aşama daha tamamlandı. OYAK Girişim Danışmanlığı'ndan KAP'a yapılan açıklamaya göre TUKAŞ'taki yüzde 81,54 'lük hissenin Okullu Gıda şirketine satılması kararı alındı.

Tukaş Gıda fabrikası Haberi

Tukaş Gıda fabrikası

Okullu Ailesi'nce 2014 yılında satın alınmasıyla hızla büyüyen Tukaş Gıda, Niğde’de 187 metrekare arsa üzerine kurulacak yeni üretim tesislerinin 2021 yılında üretime başlaması planlanıyor.

Tukaş Gıda’ Gıda’dan alınan bilgiye göre Niğde’de kurulacak yeni üretim tesisinde salça, sebze konservesi ve dondurulmuş gıda üretiminde bulunacak.

2021 yılı itibari ile ilk üretimini yapacak olan yeni tesis, yıllık olarak 300.000 ton domates, 100.000 ton patates ve 80.000 ton sebze işleme kapasitesine sahip olacak ve 700 kişiye istihdam sağlayacak.

Tukaş Gıda, farklı ürün çeşitleri ile pazarını genişletmeyi ve mevcut ürünlerinin üretim kapasitesini arttırarak yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyümeyi...