06 / 05 / 2024

Tükiye 2014 su projeleri

Tükiye 2014 su projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

Türkiye'nin su ürünleri ihracatında çipura, levrek ve Türk somonu zirveye oturdu! Balık hal fiyat listesi 17 Ocak 2023

Rusya Federasyonu başta olmak üzere 96 ülkeye gerçekleştirilen su ürünleri ihracatı, geçen yıla oranla miktarda yüzde 4, değerde yüzde 17 arttı. Peki İstanbul Balık halinde çipura, levrek ve Türk somonu ne kadar? İşte detaylar...

Yüksek kapasiteli az su tüketen çamaşır makineleri Profilo’da! Profilo 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Profilo, son teknoloji çamaşır makinelerinde tüketiciye az su tüketimi ve birçok özellik sunarak enerji tasarrufunu maksimuma çıkarmayı hedefliyor. İşte yüksek kapasiteli Profilo çamaşır makineleri ve fiyatları…

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Türkiye'de 2023’te raylı sistem uzunluğu 25 bin kilometreyi geçecek!

Tükiye'de 2023’te raylı sistem uzunluğu 25 bin kilometreyi geçecek. Tüm hatlar yenilenecek. Demir yolu taşımacılık payı yolcuda yüzde 10, yükte yüzde 15’e ulaşacak ve Türkiye demir yolunda merkez haline gelecek...

CHP'den Kanal İstanbul ÇED raporu için suç duyurusu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporunu hazırlayanlar hakkında “görevini kötüye kullanmaktan” suç duyurusunda bulundu. Tanal, Savcılıktan rapordaki eksikliklerin tespiti için bilirkişi ve keşif talep etti...

TEB'den Türk lirasını enflasyona karşı koruma desteği!

Tükiye Ekonomi Bankası, TL birikim yapan müşterilerine, enflasyona endeksli TL bazlı vadeli mevduat ve enflasyona karşı korumalı TL bazlı vadeli mevduat ürünleriyle birikim alternatifleri sunuyor.

Türklerin yüzde 59,1'i ev sahibi!

TÜİK, “İstatistiklerle Aile 2018” bülteni yayımlandı. Verilere göre; Tükiye'de yaşayan bireylerin yüzde 59,1'inin oturduğu konutta ev sahibi, yüzde 24,7'sinin ise kiracı olduğu açıklandı.

Türkiye, şehircilik tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracak!

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Kentsel Kalkınma ve Konut'tan sorumlu Devlet Bakanı Getachew Hailemariam Abay'ı ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Tükiye'nin çok önemli bir tecrübeye sahip olduğu konut temini konusunda paylaşımlarda bulunacağız." dedi.

Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal'a suç duyurusu!

İstanbul'un eski ve yeni başkanları Topbaş ile Uysal hakkında, iptal edilen metro ihalesiyle kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Batman Zeynel Bey Türbesi tanışıyor!

Tarihi Zeynel Bey Türbesi'ni, Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'na taşıyacak özel makine ilçeye getirildi. 650 yıllık türbe, Ilısu Barajı'nın tamamlanması durumunda su altında kalacak.

Oya Zingal: Körfezli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal, Katarlı yatırımcılar için, Türkiye'nin radardan çıktığını ifade etti...

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

Tükiye 2014 su projeleri Haberi

Tükiye 2014 su projeleri

2014 yılını su yatırımları konusunda hamle yılı ilan ettiklerini ve bunun karşılığı olarak tarihi bir rekora imza attıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; "DSİ olarak 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık. Son 12 yılda ise toplam 73 milyar liralık tesisi aziz milletimizin hizmetine sunduk. Geçmişte böyle rakamları telaffuz etmek bir hayaldi. Biz hayalleri gerçeğe çeviriyoruz" dedi. 



2014'TE 511 ADET TESİSİ TAMAMLADIK 


1999-2002 arasında yılda ortalama 3 tesisin hizmete alındığının altını çizen Bakan Eroğlu "2002-2014 yılları arasında yılda ortalama 197 tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2014 yılında ise tarihi bir rekora imza atarak 511 tesisi tamamladık. Böylece son 12 yılda 2.361 eseri Aziz Milletimizin hizmetine sunduk. Biz halktan aldığımızı halka hizmet olarak geri veriyoruz" diye konuştu. 



TESİSLER KENDİSİNİ...