11 / 05 / 2024

Tülin Kermen

Tülin Kermen

Salon duvarlarını ya da kirişlerini kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Bu uygulama hem sıcak bir görünüm katıyor, hem de geniş bir salonda bölüm yaratmak için kitaplığınızı ayırım olarak da kullanabiliyorsunuz

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Fatma Sarı, Bilun Hosaflıoğlu, Evren Sarı, Nagehan Ayşe Kuzu ve Tülin Sarı ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Seyrantepe Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Toys Yat Kiralama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Hızır kalafat, Metin Kalafat ve Tülin Türkmen ortaklığında kuruldu.

Tülin Kermen Haberi

Tülin Kermen

Ben her yaz evimle uğraşırım. Eee tabii havalar alışveriş yapamayacak kadar sıcak, kıyafetleri deneyemeyecek kadar sıkıntılı olduğu için sadece dekorasyonla avunabiliyorum! Hal böyle olunca da evimde yaptığım yeni uygulamaları sizlerle paylaşmak istedim... 


KİTAPLIK ŞART 


Salon duvarlarını ya da kirişlerini kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Bu uygulama hem sıcak bir görünüm katıyor, hem de geniş bir salonda bölüm yaratmak için kitaplığınızı ayırım olarak da kullanabiliyorsunuz. Ayrıca dekoratif objelerinizi de kitaplığınızda değerlendirebilirsiniz. Kitap aralarına resim çerçevesi koymak kitaplığa çok samimi bir görünüm katarken, kitapların yanında kutu oyunları bulundurmak da 'hem okurum, hem eğlenmesini bilirim' mesajı veriyor. Kitaplık yapacak yeriniz yoksa, kalorifer üstlerini de raf olarak kullanabilir; üst üste birkaç kitap ve saksı kaktüs de koyabilirsiniz. 


YENİ MODA RENK: SARI 


Sarı duvarlar, şu sıralar çok moda ama tek bir duvarda ya da...