05 / 05 / 2024

tulip dava sonucu

tulip dava sonucu

Emlak Konut gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Tulip BV davası sonuçland. Tulip BV'nin tüm talepleri reddedildi...

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

Evden çıkmak için 250 bin TL isteyen kiracıya şok: Davayı kaybetti, masrafları da ödeyecek! Kiracılar dikkat!

Mahkemeler de kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıkları ile dolup taşmış durumda. Kiracı mağduru olan ve 20 aydır kiracısı ile sorunlar yaşayan Uzman Doktor Dağıstan Ayan, dava sonucu ile ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Bursa'daki Özlüce Kilisesi bakımsızlıktan yıkıldı!

Bursa’da metruk bir haldeyken Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Kültürevi’ne çevrilen, fakat Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün açtığı dava sonucu belediyeden alınan Özlüce Kilisesi, bakımsızlıktan yıkıldı. 

İBB, Etiler'deki imar planının iptal kararını istinafa taşıdı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki CHP'li meclis üyelerinin açtığı dava sonucu iptal edilen kişiye özel rant yaratan imar planının iptal kararı istinafa taşındı.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

Battal İlgezdi'nin 2 evi hakkında dava!

Ataşehir Belediye Başkanı CHP’li Battal İlgezdi hakkında, kızı adına aldığı lüks daire ve Çanakkale’deki villası için dava açıldı. Davada, haksız kazanç sonucu edindiği iddia edildi.

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Deniz GYO'dan dava sonucu açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı., şirket aleyhine Bakırköy 7.Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde açılan davada görevsizlik kararı verildiğini, yeni bir tebligatın şirkete ulaştığını KAP!a bildirdi.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

tulip dava sonucu Haberi

tulip dava sonucu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından ihale edilen İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 3. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili Hollandalı Tulip Real Estate and Development Netherlands BV şirketi ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki Tahkim Davası’nın sonucuna ilişkin ilgili kamuoyu açıklamasını aşağıda bilgilerinize sunarız. 

Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından ihale edilen İstanbul Bahçeşehir Ispartakule 3. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi’ni çoğunluk hisseleri bir Hollanda şirketi olan Tulip Real Estate and Development Netherlands BV’ye ait olan Tulip Gayrımenkul Geliştirme ve Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Türk ortakları FMS, Mertkan ve İlci firmalarından oluşan Ortak Girişim üstlenmiştir. 

Sözleşmenin işin süresinde tamamlanmadığı gerekçesi ile 18 Mayıs 2010 tarihinde Emlak Konut GYO...