05 / 05 / 2024

tulip Ispartakule 3

tulip Ispartakule 3

Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak ihaleye açtığı Ispartakule III projesinin tahkim davası için basın açıklaması yapıldı...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Hasanoğlu İnşaat uygun metrekare fiyatlarıyla yatırımcısının yanında! 

Hasanoğlu İnşaat ise Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinde 2018 yılı konut metrekare ortalamasından daha uygun metrekare fiyatlarıyla her zaman olduğu gibi yine yatırımcısının yanında yer alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Banu Evleri Ispartakule projesinde dolarını bozdurana indirim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek amaçlı Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri Ispartakule 3 projelerinde 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduranlar, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim alıyor.

Hasanoğlu İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyası kapsamında HASANOĞLU İNŞAAT; BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 ve BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 projeleri ile kampanyaya destek oluyor.

Tulip Rose Twin iletişim bilgileri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Tulip Rose Twin iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 671 10 16 olarak belirlendi.

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları!

Tulip Rose Twin Zümrütevler fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Maltepe'de yükselen Tulip Rose Twin projesinde 3+1 ve 4+1 daire tipleri olmak üzere 110 daire yer alıyor...

Tulip Rose Twin ne zaman teslim?

Tulip Rose Twin'de daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Tulip Rose Twin ne zaman teslim edilecek?

Tulip Rose Twin Evleri satılık!

Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe' de yükseliyor. Tulip Rose Twin Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Banu Evleri Ispartakule 3 projesinin ayrıntıları!

İstanbul'un yeni projelerle dikkat çeken bölgesi Ispartakule'de, Hasanoğlu İnşaat tarafından yapılan Banu Evleri Ispartakule 3 projesinde 3 oda 1 salon konutların fiyatları 445 binTL'den başlıyor.

tulip Ispartakule 3 Haberi

tulip Ispartakule 3

Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle;


Hollandalı bir şirket olan Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi olarak ihaleye açtığı Ispartakule III projesine yerli ortakları ile birlikte teklif vermiş ve ihale üzerinde kalmıştır.  Söz konusu işin sözleşmesi, Emlak Konut Yönetim Kurulu kararı ile yüklenicinin sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi sebebiyle 18.05.2010 tarihinde feshedilmiştir.


Hollandalı şirket Tulip Real Estate Investment and Development Netherlands B.V., söz konusu fesih nedeniyle 28.10.2011 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti aleyhine Dünya Bankası nezdinde kurulmuş olan ICSID (Uluslararası Yatırım Uyuşmazlıklarının Çözümü Merkezi)’de tahkim davası açmıştır.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, davacının iddialarına dayanak olayların meydana geldiği dönemde hem TOKİ Başkanlığı ve hem de Emlak Konut Yönetim...