11 / 05 / 2024

Tum Kiralama danışmanlık şirketi

Tum Kiralama danışmanlık şirketi

Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Uğur Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Talha Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Seyahat Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Oto Kiralama İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammed Ha    Zeyad tarafından kuruldu.

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Vivest Yönetim Danışmanlık Ve Kiralama Limited Şirketi Şişli’de  15 bin TL sermaye bedeli ile Faik Ulaş Erdem tarafından kuruldu.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Tum Kiralama danışmanlık şirketi Haberi

Tum Kiralama danışmanlık şirketi

Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Uğur Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Talha Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu. 


Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; AVM, konsept proje, havalimanı vb. yerlerde bulunan bağımsız bölümleri, ortak alanları ve tüm kiralanabilir alanları kiralamak, bu alanları bizzat işletmek ya da alt kiraya vermek, yönetim esaslarını belirlemek, yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunmak ve sair ticari hakları kiralamak, almak ya da satmak.  Şirket Amacına Ulaşmak İçin Aşağıda Sayılan İşleri Yapmaya Yetkilidir.  a) Şirketin maksat ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul, AVM, konsept proje ya da tesisi satın almak, satmak, kiralamak, alt kiralama...