11 / 05 / 2024

Tum Kiralama inşaat

Tum Kiralama inşaat

Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Uğur Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Talha Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Htk Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htk Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Tahir Beyaz tarafından kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sevinc Gayrimenkul Ve Araç Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinc Gayrimenkul Ve Araç Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş ve Bilal çiftçi tarafından kuruldu.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

İmpala Gayrimenkul Otomotiv Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpala Gayrimenkul Otomotiv Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Bourbour Gayrimenkul Kiralama İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bourbour Gayrimenkul Kiralama İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdi Bourdour, Mahyar Bour Bour ve Nader Bour Bour tarafından kuruldu. 

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Tum Kiralama inşaat Haberi

Tum Kiralama inşaat

Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Uğur Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Kalyoncu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Talha Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu. 


Tum Kiralama Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; AVM, konsept proje, havalimanı vb. yerlerde bulunan bağımsız bölümleri, ortak alanları ve tüm kiralanabilir alanları kiralamak, bu alanları bizzat işletmek ya da alt kiraya vermek, yönetim esaslarını belirlemek, yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunmak ve sair ticari hakları kiralamak, almak ya da satmak.  Şirket Amacına Ulaşmak İçin Aşağıda Sayılan İşleri Yapmaya Yetkilidir.  a) Şirketin maksat ve konusu ile ilgili her türlü gayrimenkul, AVM, konsept proje ya da tesisi satın almak, satmak, kiralamak, alt kiralama...