21 / 05 / 2024

Tüm Yapı İnşaat turizm sektörü

Tüm Yapı İnşaat turizm sektörü

Tüm Yapı İnşaat Ltd. Şti. 25 ayrı yerde hayata geçirdiği projesinin turizm odaklı odaklı olduğunu açıkladı...

Deprem sonrası 2000 yılından önceki tüm yapı stokları incelenecek!

6 Şubat deprem felaketinin ardından konutların güvenilirliği tartışma konusu oldu. Bu kapsamda, muhtemel depremlerde yeni can kayıplarını önlemek amacıyla 2000 yılından önceki tüm yapı stokları incelenecek.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Tasarım Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile KenanCan Anli tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşüm Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Açıkça tarafından kuruldu.

Tüm altın takılarda online alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim! Fırsat üstüne fırsat! Altınbaş 3 Kasım fiyat listesi

Altınbaşta tüm altın kolyei yüzük, kpe ve bilekliklerde yüzde 48'e varan indirim fırsatı başladı. Bu indirime ek olarak online alışverişlerde sepette yüzde 15indirim daha yapılıyor. Peki Altınbaş altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? 

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Tüm altın küpe modellerinde yüzde 25 indirim fırsatı başladı! Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Altın küpeler Sembolgold'ta  679 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Peki altın küpe fiyatları ne kadar? Altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Sembolgold 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! Koşan alıyor! Altınçizgi 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınçizgi'de tüm altın bilekliklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. İstediğiniz tarz ve modeldeki bileklikleri bir arada bulabileceğiniz altın çizgi altın bileklik fiyat listesini açıkladı. Altın bilekler ne kadar? Altın bileklik fiyatları kaç TL?

İngiliz sterlininde tarihi düşüş! Dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesi

İngiliz hükümetinin 45 milyar sterlin büyüklüğündeki  vergi indirim paketinin vatandaşlara duyurması sonrası İngiliz sterlini, dolar karşısında 1, 0350 seyri ile tüm zamanların en düşük seviyesini gördü. İşte detaylar…

Borsa İstanbul’dan tüm zamanların rekoru! İşte yeni rakam

Borsa İstanbul, 29 Ağustos 2022 - 2Eylül 2022 işlem haftasını rekor ile bitirerek tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmiş oldu. Gün içinde % 2, 55 yükselen Borsa İstanbul'da toplam işlem hacmi 79, 3 milyar Türk Lirası oldu.

Borsa İstanbul rekorlara doymuyor! Tüm zamanların en yüksek kapanışı gerçekleşti

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz günü % 0, 60 kazanç ile 3. 164, 96 puandan bitirerek tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını yapmış oldu. İşte detaylar…

Tüm Yapı İnşaat turizm sektörü Haberi

Tüm Yapı İnşaat turizm sektörü
 Tüm Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Tüm, " Tüm Yapı İnşaat olarak 25 ayrı yerde projemiz devam ediyor. Bu projeler ağırlıklı olarak konut ve otel projelerinden oluşmakta. Bandırma'daki yeni aldığımız oteli ise 2013 sonunda hizmete sunacağız"...