19 / 05 / 2024

Tümer Group Turizm nerede

Tümer Group Turizm nerede

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Muhittin Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Halaskargazi Caddesi 'nde kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cc Group Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cenk Ermin ve Tansel Cüneyt Duler ortaklığında kuruldu.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir, Kerem Demir ve Kübra Demir ortaklığında kuruldu.

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum Group Turizm Danışmanlık Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Majd Al Shayah tarafından kuruldu.

Brysla Group Turizm Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Brysla Group Turizm Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neslihan Özal tarafından kuruldu.

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mena Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Amıne Hajjem tarafından kuruldu.

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Group Turizm Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayrettin Sezer tarafından kuruldu.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Gazel Group Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Group Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Ağırtekin tarafından kuruldu.

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Günay tarafından kuruldu.

Tasnim Group Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasnim Group Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli Abdulwahab Asoad tarafından kuruldu.

Tümer Group Turizm nerede Haberi

Tümer Group Turizm nerede

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Muhittin Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde...