15 / 05 / 2024

Tümer İnşaat tümer consept

Tümer İnşaat tümer consept

Yapımına başladıkları Tümer Consept ile farklı bir projeye imza atacaklarını belirten Genel Koordinatör Dinçer Tümer, bu projede akıllı ev teknolojisini uygulayacaklarını söyledi. Tümer İnşaat, Tümer Consept'te akıllı ev teknolojisini kullanacak...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Türeler İnşaat Otomotiv Reklam Kimya Tekstil Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Türe tarafından kuruldu.

Sil Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sil Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Eren Can Silsüpür, Ömer Faruk Silsüpür ve Yücel Arif Silsüpür ortaklığında kuruldu.

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velibaba Restorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Aparslan Dursun tarafından kuruldu.

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbanlar Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ömer İlban tarafından kuruldu.

Tümer İnşaat tümer consept Haberi

Tümer İnşaat tümer consept

Tümer, "Bu nedenle projemiz Adananın örnek konutlarından biri olacak" dedi İnşaat sektöründe Adana'mn önemli firmaları arasında yer alan Tümer İnşaat, Tümer Consept ile farklı bir projeye imza atmaya odaklandı. Firma, bu projede akıllı ev teknolojisini uygulayacak. 


'Temelinde güven var' sloganıyla inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Tümer İnşaat Genel Koordinatörü Dinçer Tümer, farklı projelerle modem yaşam standartlarına uygun konutlar ürettiklerini kaydetti. 2013 yılında yaklaşık 214 daire yaparak, teslim ettiklerini vurgulayan Tümer, bu yıl başladıkları Tümerkent projelerinde ise 4'üncü bloğun yapımının devam ettiğini ve 2014 yılında projeyi bitireceklerini ifade etti. Bu projelerinin 105 dairelik olduğunu aktaran Tümer, sitenin yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adana'mn en büyük spor kompleksinin yapıldığını dile getirdi. 


Tümer Consept isimli yeni bir projeye başladıklarının da altını çizen Tümer,...