29 / 04 / 2024

Tümer İnşaat, Tümer Consept'te akıllı ev teknolojisini kullanacak!

Tümer İnşaat, Tümer Consept'te akıllı ev teknolojisini kullanacak!

Yapımına başladıkları Tümer Consept ile farklı bir projeye imza atacaklarını belirten Genel Koordinatör Dinçer Tümer, bu projede akıllı ev teknolojisini uygulayacaklarını söyledi. Tümer İnşaat, Tümer Consept'te akıllı ev teknolojisini kullanacak...



Tümer, "Bu nedenle projemiz Adananın örnek konutlarından biri olacak" dedi İnşaat sektöründe Adana'mn önemli firmaları arasında yer alan Tümer İnşaat, Tümer Consept ile farklı bir projeye imza atmaya odaklandı. Firma, bu projede akıllı ev teknolojisini uygulayacak. 


'Temelinde güven var' sloganıyla inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Tümer İnşaat Genel Koordinatörü Dinçer Tümer, farklı projelerle modem yaşam standartlarına uygun konutlar ürettiklerini kaydetti. 2013 yılında yaklaşık 214 daire yaparak, teslim ettiklerini vurgulayan Tümer, bu yıl başladıkları Tümerkent projelerinde ise 4'üncü bloğun yapımının devam ettiğini ve 2014 yılında projeyi bitireceklerini ifade etti. Bu projelerinin 105 dairelik olduğunu aktaran Tümer, sitenin yanında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adana'mn en büyük spor kompleksinin yapıldığını dile getirdi. 


Tümer Consept isimli yeni bir projeye başladıklarının da altını çizen Tümer, bu projelerinin 4+1 dairelerden oluşacağını söyledi. Tümer, şunları söyledi: "48 dairelik binanın her dairesini nakış gibi işlemeyi hedefliyoruz. Dairelerimiz 230 metrekare ile oldukça geniş olacak. Çift banyo, giyinme odası, kiler, çamaşır odası olacak. 

Bu projemizde akıllı ev teknolojisinden yararlanacağız. Hayatı kolaylaştıran teknolojiler olacak. 


Bu nedenle projemiz Adana'mn örnek konutlarından biri olacak" dedi. Bu projelerinde ayrıca 5560 araçlık kapalı otoparkları olacağını kaydeden Tümer, açık havuzun da kışın kapalı şekilde kullanılabileceğini anlattı. Ayrıca, projede cep sineması, okuma salonları, plates, spor salonu, sauna ve buhar odası olacağım dile getiren Dinçer Tümer, "Standart projelerden çok farklı bir konsept uygulayacağız. Bu projemizi en geç 2015 yılının ilk aylarında bitirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. 


Firmalarının 1987 yılında kurulduğunu hatırlatan Tümer, bugüne kadar bine yakın daireyi teslim ettiklerini aktardı. 2013 yılında yaptıkları yatırımlar ve başladıkları yeni projelerle 2014 yılında kurumsallaşma adına önemli adımlar atacaklarını da düe getiren Tümer, gelecek yıl yapmayı planladıkları yeni projelerinin de olacağını ifade etti. Resmi prosedürlerin tamamlanmasını beklediklerini dile getiren Tümer, "Ürettiğimiz daire sayısı, ticarette gösterdiğimiz hassasiyet ile oluşturduğumuz güven sayesinde sektörde söz sahibi olduk" diye konuştu. 


Dünya


Geri Dön