02 / 05 / 2024

TÜMEXPO Fuarı açıldı

TÜMEXPO Fuarı açıldı

22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı.

TÜMEXPO Fuarı kapılarını açtı!

DISCOVER EVENTS organizasyonuyla ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında devletin zirvesi ve ekonomi çevresini bir araya topluyor.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Başıbüyük Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı.

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

TürkAkım doğal gaz boru hattı açıldı!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım doğal gaz boru hattı törenle hizmete açıldı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı!

Avrupa Alışveriş Merkezleri Geliştirme Raporu'na göre, Avrupa'da en fazla AVM Türkiye'de açıldı. En yüksek arz konusunda başı 525 bin metrekareyle Türkiye çekti.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

TÜMEXPO Fuarı açıldı Haberi

TÜMEXPO Fuarı açıldı

  DISCOVER EVENTS organizasyonuyla 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de gerçekleşen TÜMEXPO ve ALLINTECH Tüm İnovasyon Teknolojileri Fuarları, 23 Ekim Cuma günü TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açıldı. 


Discover Events organizasyonuyla TÜMSİAD tarafından ICC (İstanbul Kongre Merkezi)’de düzenlenen TÜMEXPO 2015/İstanbul-TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Dünya Bankası Başkanı Jim Yong Kim, (World Bank Group), İslam Kalkınma Bankası Başkanı Ahmad Mohammad Ali (IDB), Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Muhammad Şhahbaz Sharief, çok sayıda devlet adamı, yabancı konuklar, Türk girişimcileri ve sanayicileri ağırlayarak start aldı. 

TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan’ın konuşmasıyla birlikte 3. TÜMSİAD Uluslararası Kobi Zirvesi ile resmi açılışı yapılan etkinlikte açıklamalarda bulunan Erdoğan, dev projeleri tek tek hatırlatarak "Amacımız 2023'te Türkiye'yi dünyanın...