29 / 04 / 2024

TÜMİŞDER

TÜMİŞDER

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri, 4 bin 500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan destek istediler.

TÜMİŞDER Malatya'da 4 bin 500 konut talep etti!

Malatya Tüm İşçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri tarafından talep edilen 4.500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan destek istediler.

Malatyalı emeklilerden 4 bin 500 konut talebi!

TOKİ ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’da gerçekleştirilen Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm projelerinde önemli mesafeler kat edilirken, Malatya TÜMİŞDER Malatya Şubesi üyeleri, 4 bin 500 dolayında konut yapımı için destek istediler.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

Araç alım-satımında ek vergiyi kim öder? Ek MTV'de tüm ayrıntılar belli oldu!

Ek motorlu taşıtlar vergisinde (MTV) tüm ayrıntılar netleşti. Bu kapsamda vatandaşlar araç alım-satımında ek vergiyi kimin ödeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

Emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergi oluyor. Peki, taşınmazın satılması halinde o yılın emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder? İşte yanıtı...

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Su yalıtımı binaları depremden koruyor!

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, "Depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak sağlıklı su yalıtımı uygulamasına dikkat edilmelidir" diyor..

Emlak vergisini ev sahibi mi kiracı mı öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Emlak vergisini ev sahibi mi kiracı mı öder?

TÜMİŞDER üyelerinden Malatya'da 4 bin 500 konut talebi!

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri, 4 bin 500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan destek istediler.

TÜMİŞDER Malatya'da 4 bin 500 konut talep etti!

Malatya Tüm İşçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri tarafından talep edilen 4.500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan destek istediler.

TÜMİŞDER'den 4.500 konut talebi!

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri tarafından talep edilen 4.500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek istediler.

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzeme güvenli değil!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER). 38. Yapı Fuarı'nda da bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü ve standartların önemine dikkat çekti.

Dükkan vergisini kiracı mı öder?

Kira vergisi, işyeri olarak kiraya verilen gayrimenkuller için kiracı tarafından brüt kira bedeli üzerinden kesintiye tabi tutularak vergi dairesine ödenen vergiye deniyor.Peki dükkan vergisini kiracı mı öder?

Emlak vergisini kiracı mı öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve araziler 1319 sayılı kanun hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki taşınmazda kiracı olması durumunda emlak vergisini kiracı mı öder?

TÜMİŞDER Haberi

TÜMİŞDER

TOKİ ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'da gerçekleştirilen Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm projelerinde önemli mesafeler kat edilirken, Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri, 4 bin 500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'dan destek istediler. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret eden TÜMİŞDER Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, üyelerinin taleplerini içeren 4 bin 545 imzalı dosyayı Başkan Çakır'a sundu. Demek Başkam Mehmet Tangüner yaptıkları çalışma kapsamında 4 bin 545 üyelerinin TOKI'den imzalı olarak konut talebinde bulunduğunu belirterek, "Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımızdan yardım bekliyoruz. Sayın Valimize de sunacağız. İnşallah bu evleri Malatya'ya kazandırırsınız. Sizin de katkınız olur. Emekliler sizlere çok güveniyor, biz de güveniyoruz,...